IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Кадрава или права коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кадрава или права коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 03:49
газење%20од%20смеење..јадна ја...големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 12:22
Originally posted by moira moira напиша:

...prava, skroz prava.....meka svilenkasta.....a bi sakala barem malku vitkana da mi e......hahahahaha....sekogas go sakas ona sto go nemas.....hahahahahaha......

...se kazav a ne kazav deka mi e dolga...bojata, da...leshnik, temna...i iskrena da bidam mnoooooogu mi e ubava...hahahahaha...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 02:38
BITNO PLAVA
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 02:57
mojata ne e ni prava ni vitkana.ama toa e dobro zosto stoi i fenirana a isto i nanadvor vitkana
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 14:42
Vitkana kosa iam..i 100 pati sum rekla deka ne e fer..sekad koga i da ja ispravam dali e zima ili leto od vozduhot za 2 min.pak mi se vitka..taka edno vreme se otkazav da ja peglam ama izgleam kao buv..ednostavno poubavo mi stoi peglana kosa taka da primorana sum da ja ispravuvam..edinstveno koga sum na odmor ja ostavam vitkana ..nema sea posle sekoe banjanje da ja peglam..
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 22:08
Пак почнав да ја пеглам, а тоа не е добро, но што да правам повеќе си се допаѓам таква...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 22:29
mojata mn si ja mrazam ne e ni prava ni vitkana

pa ponekogas ja peglam a ponekogas ja vitkam
si ja sakam i taka i taka
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 09:29
Sega so loknichki...
ja obozavam so lokni
imam frizura cela nedela
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:54

Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 17:15
...razbushavena...

Изменето од Anthony - 25.Ноември.2008 во 17:16
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 01:14
Eve ja...ista kako mojata ....... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 12:33
Sekakva si imam,,
Po potreba e prava,ispeglana...
a dve tri kapki,dozd ili vlaga..
mi ja "bushavat"трепкањеголема%20насмевка
Bitno e plava..
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:15
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Eve ja...ista kako mojata ....... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
BASH VAKVA E MOJATA
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 23:34
Sakam prava a i prirodno mi e pravi4ka, takada ne se zamaram so pegli i takvi razni zaebancii so samo ja gorat kosata, sega samo vo zima so fen ja susam poso ladno e da go eb*m...ina4e mnogu si ja sakam kosi4kata samo da ne mi se mrsese tolku cesto, ke si ja sakaah uste poveke

Изменето од -B-lue E-yes- - 09.Јануари.2009 во 16:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.