![]() |
|
Дали љубовта има граници ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
си стоjа на зборот. дефинитивно. Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 16:54 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ima ceni i rasprodazba koga e nadvor od sezona
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Тема: Дали љубовта има граници ?
цк...
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...za da ima granici mora da ima i granicari koi ja cuvaat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ima...jas gi preminav.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
pa...za toa i postojat.
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Da Da! Ima i carina, plus! Prasuvaat, imate li nesto da prijavite? Pa sekako deka da! Hrabrost! |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
физички, психички, морални - мислам да ДА.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Има граници кои се поставуват и од возрастта, од положаjот - семеен и општествен. и тие не могат да бидат прескокнати во повекето случаи.
но наj страшни се границите кои сам човекот ги поставjа пред себе. Кога ставиш висока ограда нема и да има коj да jа прескокне. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mozeme da gi pomestuvame granicite se podaleku i podaleku,no na krajot sepak ke ja postavime negde.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....imase,obelezana so kamenja i zagradena so sindziri....!!!se toa srushiv i ispokinav,i segaaaaa.......nema granici.....beskonecna e vo prostorot.....
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Eve mojata ljubov nemashe granici... beshe nadvor od granicite na Makedonija... ni shengen viza ni pasosh.... sto se veli ljubov bez granica...
![]() |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa, ako ja markira treta strana koja dosega ne bil spomnuvana vo nieden dogovor
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Е веќе ја помина секоја граница
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |