|
Техники на удварање |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cek, malu gi izmesavte brzinite ...ili se izmenija vreminjata
|
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e so vakvo udvaranje sigurno ke fatite nesto
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda
eh...denesnava mladina....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е то ти е мики лутрија,од лотарија на македонија
нема повеќе ни тоа,сега чкорки да погаѓаме под ќибритчиња |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas znam kaj mene sto moze da zapali:
DA MI GI DUVA NOKTITE KOGA KJE SE NALAKIRAM
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima hemija - dosta e i edno banalno ZDRAVO KAKO SI
ako nema hemija, mozes da igras lambada so salsa izmesano i dzabe kje bidit |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi pagaat klucevi kao slucajno i posle koa ke se ispravam kobozem sum izgubil ramnoteza i ke ja ispofakam
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicna tehnika za ispofakjuvanje a so e so udvaranje??????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA MUABET SAMO
|
|
|
|
miki_lutrija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nema udvaranje sega...direktno na fakanje odat
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
racionalizacija na vremeto?????? |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mubet mnogu ne veruvaat
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano, stoele pod balkonot i kazuvale romanticni frazi
koj pojma nemal go koristel Sirano pokasno povikuvaa marijaci da svirat a toj frlal cvekjinja nekade idele so rodninite i pravele dil so rodninite na drugata strana kolku kukji i kozi da se dobijat za vreme na rokenrol se psuelo i se frlala devojkata vo vis vo vreme na disco muzikata bile potrebni pokreti ala Dzon Travolta vo denesno vreme , moli me da te legnam MODERN TIME sekako ,,,, dijalektika na dinamikata Изменето од anakin - 25.Ноември.2008 во 15:14 |
|
|
|
miki_lutrija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislev na denesnava mladina.Jas sum od postarite
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |