|
Техники на удварање |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Ноември.2008 во 14:03 |
Сум шетал дури и со книга - Како да освоиш женско срце - и тоа да ја видат за да не мислат дека сум неук, ама резултатите ми изостанаа. И затоа никогаш не конк*рирав ни за работа, оти некако слично ми доаѓа.
Како и да е би можеле да споделите со нас некој драгоцен совет со кој ќе избегнеме да трескаме глупости и оставиме впечаток каков сме сакале кон онаа личност кон која сме се намериле. |
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене добар начин на заведување е целосна искреност. Односно, кога некој ќе ни се допадне во главата ни навираат секакви налудничави мисли, ама ние вешто ги криеме со добро научени фрази, шеми, клишеа од типот „те знам од некаде“ и сл. што го уништува тотално впечатокот. Наместо тоа, обожавам да ги слушам налудничавите оригинални идеи па макар биле и бизарни....и може да се каже, само поради хуморот може да му посветам на удварачот многу внимание. СО два збора: BE YOURSELF
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја обично почнувам со фраза - Сега морам да смислам како да те заведам или ќе си одам дома како посран.
|
|
veronika_new
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehe може само без посран, одма ќе и отиде умот на лајна и тоа е една лоша асоцијација
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или - И ? ...ме сакаш ? Ај се зееме.
|
|
veronika_new
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе, може, мене би ми се допаднало некој да ми пријде со муабетот, „сакам да те украдам за малку“ нешто у тој стил
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci - Moze da mi dades nekoj denar na zaem ?
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova garant pali
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa on e kao bespomosen i ke i gi pottikne majcinskite cuvstva i taka ona ke se oseka nadmokno ...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и така речено ќе и биде жал,па може ќе се смилува
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolega, mozebi vredi da se razmisli za ovaa teorija,
no....sepak...
postoi rizik,
ako mnooogu i se pottiknat majcinskite cuvstva,
da ne pocne...
na primer...
da mu proveruva domasno, ili
da go isprasuva po geografija
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ако му даде да поцица како мало бебенце?-тогаш што прајме?
-многу убо ќе биде. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci sekogas da ja nosi i tasnata so tetratki i knigi
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а може и еден брз к*рс по сексуално образование да му даде.
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |