|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 533> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee ova ne sum go slusnala zaborana priceza |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli ne bese carica, princeza bese?! ama izgleda denes ja ftna dozata lekarstva
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strumfcule, joki morat da ojt da se kapit i da ojt na vizita se citame priksabajle, kun 3-4-5 pozdraFcinja za site |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
YESSSSSSSSS TE NASMEAV SEGA NA RAT DA ODAM DA SE KAPAM TI NA CELO, A JAS I ENGIECE SME DO TEBE |
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strmfce jas sum tuka
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ојдоа сите... се откажаа за денес
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj si otisol? jas sum uste tuka.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joki se iskapi?
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друзите си отидоа... ти глеам .. тука си... ама слабо пишуваш
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto slabo ako vidis podobro se rasturam od pisuvajne.Denes slabo mi idat idei.Aj kazi ti nesto i jas odma ke se raspisuvam. |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахах, ајде ...чек да видам некоја тема..имам веќе на активни теми пишано неколку ајде одбери...
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za seks tesko.Premnogu sum tainstvena. Za ljubov isto premnogu sum razocarana. Za politika podobro ne pocnuvaj. Za nauka i tehnika ne me biduva. lele abe jas za nigde sum bila. Eve aj ke ostavam tvoj izbor.edno sto mozam da kazam za sebe lesno se prilagoduvam. |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па...ај да ојме у сахара...лесно ќе се прилагодиш..хахаха , па ко што глеам стварно чоек не може со те*е да праи муабет , секс не љубов не ова не она не... е за што.. хммм, сеа ќе треба да мислам уфф ме мачиш сеа лееее
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe brmm bas me pogodi.Jas obozavam pustini. Inaku poznata sum toa da macam luge.Toa e zosto sum vi na site ljubomorna.eve sega site slavat bozik a jas sama doma. |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |