|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за Аце. Само така нека продолжи.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неделава вукашин милион посто ќе излезе,... типов мислам дека се заборави дека не е дома,... и само нешто коментира...
александар, мислам дека колку и да го сака публиката, жирито ќе го зезне на крај, не поради тоа дека е лош пеач ( има одлики на вистинска ѕвезда, и има домашно воспитување ), туку поради тоа што љубоморат... нема да дозволат македонец да победи... исто и никола п... ќе го номинираат додека не излезе... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели публиката одлучува кој ќе излезе?! Ако тие се прашуваат, јас мислам дека нема да дозволат да излезе ниту Александар, ниту пак Никола П.... ама ќе видиме....
само се надевам дека Александар ќе успее и со Vertigo да се докаже.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vertigo e preteska pesna...Se nadevam deka na Aleksandar mu odi angliskiot bidejki ima nekolku zamki
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па може и намерно му ја дадоа таа песна... ама ај ќе видиме....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека пак ќе биде ...миленик на публиката.......
|
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mili moi,imate li zabelezhano deka nekako na zhirito ne mu e bash pri srce aleksandar?ochigledno e kon koi studenti imaat sklonosti.kon milica,imaa,ete i bidna rabotata.kon daniel,isto imaat,i so nego kje bidne.od dgjordje,vukashin i nikola.p isto kje napravat rock bend,znachi sredena stvar.ama kon nashiov...ne znam jas lichno mislam deka ako ne bide milenik ne publikata,tie bi go nominirale...
|
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka od nominiranite ovaa nedela ke izleze Vukasin bidejki nema tolku mnogu navivaci kako Dzordze, a i so svoite pristrasni komentari samo si navlekuva negativni poeni kaj publikata.
Inaku na mene mnogu mi se dopagja kako pee Vukasin a isto taka i nasiot Aleksandar i Sonja(alal neka i e za mokniot glas) P.S. I VECER SITE PRED TV DA GLEDAME OPERACIJA TRIUMF NA A1 |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj boze da izleze toj Glupasin(Vukasin )zatoa sto veke ne e humano da go zagaduva vozduhot vo akademijata..po itno da se cisti od tamu..a Dzole samo napred..a normalno Alex da pobedi
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehhh pak e aleksandar favorit!!!
|
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене нешто ми мириса...како наместено...сега за сега фаворит,после....
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
favorit ke bide Daniel (ne mozam suratot da mu go svaram)
ako toj znae da pee
ja sum Vaska Ilieva
|
|
apce
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
све е политика за повеќе пари да соберат
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што мислевте вие,целото шоу чини 7000000 евра,тие пари треба да се вратат.-како? од телефонски јавувања нормално и реклами,и треба нешто да се заработи. Без разлика кој ќе победи,голем број а ако не и сите учесници ќе си направат своја музичка кариера. Во едно сум многу сигурен. Идна голема ѕвезда која ќе блесне на балканската музичка сцена ќе биде нашиот Александар. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |