IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6465666768 74>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 00:54
Sekoj ja ima, ama koj ke ja najde i ke ja zadrzi .... treba da se pofali
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 01:07
среќен е оној кој во текот на својот живот ќе ја пронајде својата сродна душа...јас мислам дека ја имав таа среќа
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 01:08
ZA KRATKO I SI ZAMINA
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 01:30
mislam tesko ili moze i nikogas.Zatoa sto koga ke pomislis za nekoj deka  e ,obavezno ke iskrsne nekoj problem megu dvajcata i ke si reces 'pa dobro nemie srodna dusa'.Mislam deka srodna dusa e poveke poim po koj covekot kopnee.Toa e moe mislenjeсреќасреќасреќасреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 02:03
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

mislam tesko ili moze i nikogas.Zatoa sto koga ke pomislis za nekoj deka  e ,obavezno ke iskrsne nekoj problem megu dvajcata i ke si reces 'pa dobro nemie srodna dusa'.Mislam deka srodna dusa e poveke poim po koj covekot kopnee.Toa e moe mislenjeсреќасреќасреќасреќа

Sekoj ima svoja srodna dusa....i koga ke ja najdes sekoj problem ti e banalen i smesen.... samo sto vo princip ja naogjame mnogu docna
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 02:06
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

Sekoj ima svoja srodna dusa....i koga ke ja najdes sekoj problem ti e banalen i smesen.... samo sto vo princip ja naogjame mnogu docna

bas se nadevam od se srceсреќасреќасреќасреќа
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 09:23
Mora da e razlicna od mene, oti ako ako go pravi ona sto ja go pravam ima da ja oskubam ko kokoska
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 15:52
Onie sto ne ja nasle voopsto, navreme ili docna, ne veruvaat deka postoi takvo nesto...
DeepBlue
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 16:14
Ne veruvam deka nekoj nikogash ne ja "nashol"(sretnal, zapoznal) svojata srodna dusha
Veruvam deka toa na lujgeto najchesto im se sluchuva koga e docna - vlegle vo obvrski...dodeka bile nezreli , mozzebi?!? ili od nekoi drugi motivi?!?
Veruvam deka srodnata dusha e vo nekoja korelacija so nas od nash*te prethidni zzivoti - toa e odgovorot shto mi go dade edna gospogja od koja shto barav sovet- vsushnost beshe upatena vo edno moe sluchuvanje i ja prashuvav , "zoshto ova mi se sluchuva tokmu mene ? tokmu taka mi odgovori - mi kazza deka jas i dotichnata sme bile cvrsto povrani vo nekoj od nash*te prethodni zzivoti- nash*te dushi se prepoznale - no imame losha karma vo ovoj zzivot
Mi se dopadna ogovorot i go prifativ kako odrzzlivo objasnuvanje na moeto "zoshto"

Изменето од Anthony - 24.Ноември.2008 во 16:47
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 18:40
De, be Anthony...
Se sto ti se slucuva e visa sila... Sudbina, a?
Ti samo ke si plovis po rekata narecena zivot, kako nekoja cepanica frlena od nekoj...

Znaeme sto sleduva po jadenje grav, pa pak jademe... Setiloto za miris go oseka toa... Akcija - rekacija, prost fizicki zakon, ne e sudbina...ccccccc
Jas te smetav za poseriozen...

Изменето од Neptun74 - 24.Ноември.2008 во 18:45
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 19:32
Tocno e deka sudbinata postavuva mnogu prasanja ama sepak nie sme tie koi odgovarame so Da ili Ne na niv.... ako sme ja nasle i izgubile srodnata dusa treba da se zaprasame Zosto se slucilo toa намигнувањесреќа
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:12
а зошто само во љубовта да бараме сродна душа...
Во животот имав среќа да најдам и некои личности кои ги чувствувам како да се неотуѓив дел од мојата душа...неверојатно е колку се надополнуваме,колку исто мислиме и исто чувствуваме
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 02:26
Откако ја најдов...
Сфати дека е касно за бегање...трепкање
А и не му се бегаше баш...голема%20насмевка
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 10:45
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Tocno e deka sudbinata postavuva mnogu prasanja ama sepak nie sme tie koi odgovarame so Da ili Ne na niv.... ako sme ja nasle i izgubile srodnata dusa treba da se zaprasame Zosto se slucilo toa намигнувањесреќа

Na nekoj prashanja postaveni od sudbinata mnogu e teshko da se odgovori bilo kako a ne pak so DA ili so NE...toa e mnogu poednostaven nachin na gledanje na neshtata-najchesto prashanjta shto ni gi postavuva sudbinata se mnogu apstraktni i kompleksni , a odgovorite so DA ili NE nosat neposredni, realni i dolgorochni konsekvenci...I na prashanjeto "Zoshto se sluchilo toa?" ne sekogash se ima bilo kakov odgovor -ednostavno se sluchilo bez nasha volja , se sluchilo i pokraj toa shto sme storile sve da ne se sluchi-pa sepak se sluchilo, se sluchilo zatoa shto taka trebalo da bide , se sluchilo zatoa shto narechnicite na tretata vecher taka rekle...koj kje go znae zoshto- ete se sluchilo.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6465666768 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.