|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 74> |
Автор | ||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj ja ima, ama koj ke ja najde i ke ja zadrzi .... treba da se pofali
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
среќен е оној кој во текот на својот живот ќе ја пронајде својата сродна душа...јас мислам дека ја имав таа среќа
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA KRATKO I SI ZAMINA
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam tesko ili moze i nikogas.Zatoa sto koga ke pomislis za nekoj deka e ,obavezno ke iskrsne nekoj problem megu dvajcata i ke si reces 'pa dobro nemie srodna dusa'.Mislam deka srodna dusa e poveke poim po koj covekot kopnee.Toa e moe mislenje
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj ima svoja srodna dusa....i koga ke ja najdes sekoj problem ti e banalen i smesen.... samo sto vo princip ja naogjame mnogu docna
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas se nadevam od se srce |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mora da e razlicna od mene, oti ako ako go pravi ona sto ja go pravam ima da ja oskubam ko kokoska
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onie sto ne ja nasle voopsto, navreme ili docna, ne veruvaat deka postoi takvo nesto...
|
||
DeepBlue
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam deka nekoj nikogash ne ja "nashol"(sretnal, zapoznal) svojata srodna dusha
Veruvam deka toa na lujgeto najchesto im se sluchuva koga e docna - vlegle vo obvrski...dodeka bile nezreli , mozzebi?!? ili od nekoi drugi motivi?!? Veruvam deka srodnata dusha e vo nekoja korelacija so nas od nash*te prethidni zzivoti - toa e odgovorot shto mi go dade edna gospogja od koja shto barav sovet- vsushnost beshe upatena vo edno moe sluchuvanje i ja prashuvav , "zoshto ova mi se sluchuva tokmu mene ? tokmu taka mi odgovori - mi kazza deka jas i dotichnata sme bile cvrsto povrani vo nekoj od nash*te prethodni zzivoti- nash*te dushi se prepoznale - no imame losha karma vo ovoj zzivot Mi se dopadna ogovorot i go prifativ kako odrzzlivo objasnuvanje na moeto "zoshto" Изменето од Anthony - 24.Ноември.2008 во 16:47 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
De, be Anthony...
Se sto ti se slucuva e visa sila... Sudbina, a? Ti samo ke si plovis po rekata narecena zivot, kako nekoja cepanica frlena od nekoj... Znaeme sto sleduva po jadenje grav, pa pak jademe... Setiloto za miris go oseka toa... Akcija - rekacija, prost fizicki zakon, ne e sudbina...ccccccc Jas te smetav za poseriozen... Изменето од Neptun74 - 24.Ноември.2008 во 18:45 |
||
DeepBlue
|
||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno e deka sudbinata postavuva mnogu prasanja ama sepak nie sme tie koi odgovarame so Da ili Ne na niv.... ako sme ja nasle i izgubile srodnata dusa treba da se zaprasame Zosto se slucilo toa
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зошто само во љубовта да бараме сродна душа...
Во животот имав среќа да најдам и некои личности кои ги чувствувам како да се неотуѓив дел од мојата душа...неверојатно е колку се надополнуваме,колку исто мислиме и исто чувствуваме |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Откако ја најдов...
Сфати дека е касно за бегање...
А и не му се бегаше баш...
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na nekoj prashanja postaveni od sudbinata mnogu e teshko da se odgovori bilo kako a ne pak so DA ili so NE...toa e mnogu poednostaven nachin na gledanje na neshtata-najchesto prashanjta shto ni gi postavuva sudbinata se mnogu apstraktni i kompleksni , a odgovorite so DA ili NE nosat neposredni, realni i dolgorochni konsekvenci...I na prashanjeto "Zoshto se sluchilo toa?" ne sekogash se ima bilo kakov odgovor -ednostavno se sluchilo bez nasha volja , se sluchilo i pokraj toa shto sme storile sve da ne se sluchi-pa sepak se sluchilo, se sluchilo zatoa shto taka trebalo da bide , se sluchilo zatoa shto narechnicite na tretata vecher taka rekle...koj kje go znae zoshto- ete se sluchilo. |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Внеси реплика | страница <1 6465666768 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |