|
Колку долго може да издржите без секс? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Подолго издржувам без секс изразено во времетраење за разлика од секс
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......E DOBRO DE BA TI.....NEMOJ DA PLACES...............IC DA NE MI SE SEKIRAS..........MAZITE SE KAKO AVTOBUSI.............EDNI SI ODAT DRUGI DOAGAAT..................ZATOA GLAVATA GORE I BRKAJ SI RABOTA................
|
|||
VLA
Група Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa i ne e bas do silinata na karakterot kolku mozes tolku, nema vrska toa ako recam kje izdrzam i kje izdrzam, ne e tocno taka go izmacuvas teloto i teloto ne moze da podnese. |
|||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe puni 10 meseci da kazam, ama bicepsi se sirat, kaj i da e ke bide , ljubov e vo prasanje
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako srceto e dvigatel na teloto,a ljubovta e gospodar na srceto moze da se izdrzi se .... vo ime na ljubovta .... sekoja zrtva se isplati, koga togas
|
|||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Ako srceto e dvigatel na teloto,a ljubovta e gospodar na srceto moze da se izdrzi se .... vo ime na ljubovta .... sekoja zrtva se isplati, koga togasнамигнувањетрепкање"
EVROPSKI KAZANO BRAVO |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈАС НЕ ГО МЕНУВАМ МАЖОТ!!! |
|||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИЧ ДА НЕ МЕ ПРАША ЗА СЕКС НЕМА ДА МИ ТЕКНЕ.......ЗАБОРАВАМ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ И ШТО Е ТОА..ПА ТОГАШ МЕ ПОДСЕТУВА ЗА ДА МИ ДРЖИ ВЛАГА ДО СЛЕДНОТО ЗАБОРАВАЊЕ
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Do koga jas sakam... se e do mozokot .....
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Papagalceto tri pati dnevno mu se kacuva na kukliceto vo kafez, pa sea ti vidi kakov sum tek pa ja
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...да бе, луд сум ја да се мучам безвезе
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da si lud , lud si ..... a da nemozes da izdrzis, nemozes
Mi falese src, milo mi e sto se vrati
|
|||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozam kolku shto sakam,a samo fali da posakam,i ke izdrzam.........i ne deka ne koga sakam izdrzuvam
|
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неам појма никогаш не сум се тестирал...хммм...
А зошто би го правел тоа нели |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |