![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15951596159715981599 1869> |
Автор | |||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||||
A TEBE....PODFAKAM PO MALCE ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||||
lELE BABULE ME UBI SO CIGARIVE VEKE...EVE KOLKU DA ZNAES OD VCERA SE TRUDAM DA GI OSTAVAM ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
...moja kravica e domache...? ![]() ...granny, ova ljubovta pametot ti go zavrtela... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||||
немој да ги оставаш.....цицки не се оставаат......
|
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
...zapishuvaj si...da ne izgubish nekoja od usta... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
ne bas domace....ama do vcera domace
![]() ![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
||||
DOBRO E DUR NE GI GUBAM OD PAMET ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bashka postojano sum gladen ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
...edno instinktivno good morning od mene...
![]() Изменето од moira - 24.Ноември.2008 во 11:38 |
|||||
![]() |
|||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||||
......najverijatno mislese dobar den miliçka
![]() ![]() |
|||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15951596159715981599 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |