|
ВУДУ магија |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaaa ondak ok e cim e od familijata da ne treba i za nego da se naracuva vudu kukla????
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Baba Gata
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joki da ti e*am temava gluposti -ova e kolenas so ucit so nas |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babew nogu da ne mi se zanesvis, poso utre naskola ke jajs kotek, to osekam , i nemoj da pisis gluposti poso mozam da interveniram kako moderator
|
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да веруај ми, може може, еднаш и мене вака ми се закани и јас не и верував, и затоа од тогаш навака секој ден се будам од спиење после долгата ноќ
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој и никако да правиш ти само пршдолжи секој ден да се будиш од спиење после долгата ноќ...............
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па тоа и праам веруј ми, али тешко ееееее ти знаеш ли како е секој ден да го праиш истото а?????
Изменето од Ghost |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti sea ne pretervi, ne se zalese togas... a deka bese doooolga nokta, bese, so si e za pravdina... ama sega ne provociraj.... dan sakas use edna tura da dobijas, pa cel zivotda ne mojs da zaspijas kolku strasno svucam,ebati perverznjakot, zato babo ne igraj majtap so mene |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која баба бре?? млад сум јас уште за баба слушна?????? ебати перверзњакот ебати го
Изменето од Ghost |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abre dzeku, za baba gata se odnesvese ...dobro znam deka znajs , ama jas pametnava, da ti potenciram |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааааааааа, штом си паметна ондак окис, слободно доизразете се, јас ќе ве сослушам млада дамо
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno sum ponesena od treskata smeenjeova...e ... se so mozam da napisam ma ajde bre dur pisam gluposti ke ti dokazam kolku sum pametna pa vaka sega.....ne znam od kaj da pocnam informaciive se karet koja pobrzo da izlezit...abe ostajte...edna po edna zalam so bese svedok na karanicava, ama so da pram ko se neposlusni...abe mirni...site ke dojte na red "zalam so bese svedok na karanicava" abe ustvari ne si onlinepocnav da besnam...taka mi e ko gledam horori navecer i stvarno ne mozam da sfatam zsco namesto da placam ili da piskam od straf, jas se smaem ko...idiot sega mi tekna.....abe apcinjata gi zaborajv denes, daj cefaleksince da i recam, na mama da mi dajt, ups mama spijat, ke odam sama da si zemam poso ova gripov pocna vmozok da me mavat |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеееееееееееееееееее, ај на ова ќе ти одговорам за едно два-три дена, до тогаш ваљда ќе го прочитам |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poubo ne go citaj aj so ke se izmacis...niso nemat da sfatis...ni jas ne mozam da sfatam...i plus ti si zafaten coek...vreme gubeneje ne ti odgovarat |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашо да не бе??? денеска цел ден сум слободен јеееееееееее може да почнете со ферманите ајде ајдееееееееееееее
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |