IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ИСЛАМСКА УБАВИНА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИСЛАМСКА УБАВИНА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 57>
Автор
Порака
spiros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: На пат
Статус: Офлајн
Поени: 4490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 19:00
Originally posted by deshad deshad напиша:

... Спирос да не постира глупости на исламска Убавина, ...

Originally posted by spiros spiros напиша:

Кажи што е глупост, побратиме, сё ќе избришам!

Спирос, бриши ги и ти од исламска убавина твоите постови и сликите од модна ревија,ок?

Дешаде побратиме, кажи што е недостојно, што е неубаво, што е глупаво или проволативно на сликите што ги постирав?

Модата на сликите е убавина која не е против никого насочена.

Јас се восхитувам на така скромно облечени жени, мажи и деца а притоа тие се од БОГА преубави створени!

Според моето сваќање овие преубави слики 100% припаѓаат на оваа тема.

Секој човек треба да се восхитува на вакви слики и да го восфали името БОЖЈЕ.

ХАЛЕЛУЈАХ! Елахмдулилах! Фален и Славен да е БОГ! Алилуја!

п.с. Зборот МОДА значи: примерно да се облекуваш, фризираш, итн.
Зборот МОДЕРАТ значи: умерено, умереност, итн.
Зборот МОДЕРАТОР значи: некој кој води разговор, води дискусија, кој се уфрла - кога треба - и ја усмерува дискусијата во правилен правец.

Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free,
in Time & Eternity!

БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...!

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 23:06
Do site chlenovi koi postiraat sliki na ova tema: temava e objavena so cel da gi promovira pozitivnite strani na Islamot.

Sekoe postiranje na nesoodvetni fotografii i tekstovi ne e dozvoleno. Isto taka, ne postirajte bilo kakvi sliki koi vo sushtina ne prestavuvaat nishto za Islamskata religija. Tuka ne e mesto za objavuvanje na modni trendovi, sliki na lugje vo najrazlichni pozi od sekojdnevniot zhivot. Sekoja fotografija treba da e povrzana so konkretno afirmiranje na Islamot kako religija.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 00:16
in Time & Eternity!

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 00:34
spiros, znesh sto e ova?
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 09:39
е таа е најубавата, само моменталната слика – за жал - ептем бега на црвено.       

in Time & Eternity!

Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 18:37
Ne znaev deka Taj Mahal bil spomenik na islamot! изненадување
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 19:50
Zatoa prashav, ama spiros ne go znae toa.

Slikava ke ja ostavam privremeno za da vidat chenovite sto e vo sostojba da napravi ljubovta , bez razlika na verskata pripadnost, a potoa ja brisham.
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 20:32
Ma zosto da ja brises, Taj Mahal e najubaviot spomenik na Ljubovta.....a i sekoja religija treba na najvisok piedestal da ja ima Ljubovta i samo Ljubovta, zasto sto e taa, ako ne manifestacija na Bozjata Ljubov na Zemjata? Ljubovta kon Boga se dokazuva samo preku Ljubov kon drugite lugje. Zarem toa ne e edna od najgolemite hristijanski zapovedi "Ljubi go svojot blizen, kako sto se sakas i sebesi" Se izvinuvam sto izlegov od temata, Messinger mozes da go brises i mojov post, ama taka mi dojde da napisam.

Vi posakuvam ubava vecer na site! љубов
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 23:53
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Slikava ke ja ostavam privremeno za da vidat chenovite sto e vo sostojba da napravi ljubovta , bez razlika na verskata pripadnost, a potoa ja brisham.

Зошто да ја бришеш најубавата?
Што вие работава, бе луѓе?
Целиот свет ли знае нешто, што мојава јадна душа незнае?         

in Time & Eternity!

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 01:00

Ако хиџабот се носи кога девојката “станува“ жена...оваа девојчица нема ни 4-5 години. Чуму тогаш хиџаб? Од чии похоти треба да ја заштити?трепкање
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
deshad Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Мај.2008
Поени: 1350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deshad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 01:18
Првин добре ни дојде повторно на форумот. Знаеш мариа-магдалена, кога некое девојче од 4 - 5 години ќе го облечеш во македонска национална носија ,колку ти е мило да го гледаш, нели?

Па така е и со оваа фотографија, не станува збор за никаква похота,ниту заштита.Едноставно девојченце во традиционална исламска носија.
Кон врв
Petre Vojnicki Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2008
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Petre Vojnicki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 01:29
Замокот Алхамбра во шпанија изграден од андалузците

Муслиман сакам колку болест што сакам,ама во овај период во Шпанија од берберите муслимани со арапска кралска фамилија се изградени прекрасни градби и се достигнати многу значајни научни откритија.Низ вековите исламската убавина само се надградува и исламот остава големо наследство на целиот свет како и научно така и уметничко.

Почит за паметните муслимани.

Изменето од Petre Vojnicki - 12.Декември.2008 во 01:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spiros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 20:15
in Time & Eternity!

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 15:20
Originally posted by spiros spiros напиша:

Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Зошто да ја бришеш најубавата?
Што вие работава, бе луѓе?
Целиот свет ли знае нешто, што мојава јадна душа незнае?         

Спирос, се гледа дека во твоите гради чука срце полно со љубов за луѓето од сите вери и етноси, ама штета што некои твоите постови ги доживуваат како провокација, а толку убави слики постираше. Ни јас незнам што е проблемотзбунетост.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 57>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.