|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 428429430431432 442> |
Автор | |
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opasna si se znaes za mene srce si
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://images.google.com/images?gbv=2&&hl=en&q=srce&&sa=N&start=220&ndsp=20
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se znam mila kako i ti za mene,i cel den iako znam deka ne si tuka samo dzirkam da ne se uklucis,pozz ako ne vecer ke se citame i ke mi raskazes kako si pomina |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://forum.idividi.com.mk/forum_images/post_button_underline.gif eve me zdravo
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ke te kaznam koga ke mi te vidat ocive
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osmjeh godine |
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si be enigmic
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 428429430431432 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |