IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ставете слика од....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ставете слика од....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 573>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:34

a slikava koga e napraena? minatiot vek?

more i vo to vreme se oblekvele dzekski

Точачиња.
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 00:17
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Како што ветив, така и ќе направам, ова се слики лично од мене, иако апаратот не ми беше тука бидејќи мојата колешка го kористи веќе скоро 4 месеци и богами нема абер во скора иднина да ми го врати, сепак тука беше мојата веб камера да ми послужи како идеална замена... Значи ова е Ghost лично и персонално

не ќе да е баш некоја убавина, али јеби му матер сеа, треба да постојат и вакви луѓе

дечково е шеќерче
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 00:20

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki ove me nevredi sea ...c c c ova e napravena minatiot mesev koga bea ...kade bea vrska nemam

IZVINI SO TE NAVREDIV

ALAL IM VERA NA BABATI I DEDO TI, LJUBOVTA NE IM DOZVOLUVAT DA OSTARET

Точачиња.
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:23
Strumfeta aj kazi mi koja e tipkava... dali e taa sto mislam
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:29

dobra e, ama mislam na imeto i prezimeto

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:32
epa togas ja te posakuvam...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:35
Ah, ja vaka ne davam sliki javno mozam toa preku Licna Poraka.... aj  kje ti pratam slika po LP pokasno denes ili utre posto ne sum doma
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:36
Твоето право име е Celeste Cid? А, штрумфета?

Изменето од Dogi
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 01:37
vrojatno... da..a?
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 00:41
Ај де , да стајме слики од нас .... секој да си стави своја слика... ама без лажење...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 00:50

pa aj ti stavi....prv...

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 01:59

Originally posted by brmm brmm напиша:

Ај де , да стајме слики од нас .... секој да си стави своја слика... ама без лажење...

епа ајде де другарче, ти биди вториот после мене, бидејќи јас веќе го напраив тоа 

Изменето од Ghost
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 03:02

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 03:09

Eve go vistinskiot maro kako lezi na sred ulica vo 6 sabajle vo bugarija

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 573>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.