|
Што мислите за Еминем |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakoniste e deckoto. Toa so drugite ne mozat da kazat a vo isto vreme ne mozat a i ne znaat tekst eden da sklempat toa e niven problem i takvite ne treba da se bavat so muzika. Negovite tekstovi (citaj prikazna) se tolku dolgi so nekoj od komercijalnive "pejaci" bi napravile cel album.
Procitav tuka nekade deka deckoto bil na tableti - Ne bidete smesni, pa koj denes ne e na nesto??? I Ceca si go ceska noseto . Nego ne go pravi slaven toa sto e on na tableti tuku ona sto razmisluva 100 na saat dodeka drugite zakrzlaveni veke se vo rikverc. Da stavam kraj: Odlicno izgleda, dobri tekstovi pravi, i luge epten ludo rapuva - bas onaka transerski. Prosto ubiva koa ke otvori usta.. P.S. Probal li nekoj da go kopira??? |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9239
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо!И што и да мислам,џабе,некој го сака некој не.јас рап не слушам,иак некои негови песни ми се допаѓаат,ако ништо друго им го презеде приматот на црнците...(не дека сум расист-не сум,ама раперите не ги сакам)
Изменето од star - 08.Март.2008 во 11:41 |
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо да мислам...добар фристајлер (барем мислам така) што докажа дека немора да си црнец за да си почитуван рапер. Арно ама како и повекето се искомерциализира и стана шит. И то....
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mnjkl |
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna pesna sto mene mi e uvava ne mi teknuva kako se vika, ama vo sekoj slucaj Eminem e podobar od 50 Cent
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev mala so drugarkite od malo ni bese idol,site albumi gi kupuvavme od nego,celi sobi so posteri od nego lepevme...Sega slabo go gledam i slusam,ama uste si go postuvam!
Изменето од Keri - 31.Јули.2008 во 01:05 |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne me bendisuvase do pred 2 3 mesecaaa a i sea ne samo edna pesna dve od stari albumiii
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosaden e eminem
|
|
panki
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој вика бе дека ЕМИНЕМ не е добар?!да не се боље овие македонскиве клошари а?
еминем ти е дар од бог,коа ќе го изгубиме(недај боже)дур тогаш ќе бидите кој бил клошари EMINEM i'm with ya u rule!!! |
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uopshte ne mislam za eminem:)
|
|
Rabotata go sozdala chovekot,ama mrzata gi sozdala gospodinot i gospozhata:)
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne slusam rap ali imam slusnato nekoja negova pesna i mozam da kazam deka super e tipot, posebno mi se dopadna negovata pesna Lose yourself
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каков еминем бе РЕСТ ИН ПИС - ТУПАК!!!! 2Pac !!!
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusajte go KRS ONE kje viite so e rap
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Еминем,..? ..се најдобро..
,....сељак,наркоман,педофил,клошар, плус рапер..! Изменето од Командантица - 14.Февруари.2009 во 22:53 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |