IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5253545556 959>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 18:26

Jas eve od Skopje i sto me nemalo 3 godini mnogu raboti se smenile.Slusnav plostadot se smenil.Eve jas ne ziveev mnogu daleku od plostad (ziveam kaj novata zeleznicka-kulite) ama jas dodeka bev tamu nisto ne smenija.Sega koga dojdov ovde resile da go razubavuvaat Skopjeto.Sram da im e.

Inaku ako ti se zdosadi od skopje imas od mene pokana za vo London.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 18:36

Vo maj ke bides vo Skopje?Neznam dali dobro te razbrav.

Jas ako dogam na leto toa ke bide Avgust-Septemvri. Pred 3 godini bev vo Skopje vo Juli i cel grad bese prazen.So poveketo od moi drugari/ki ne uspeav da se vidam zosto bea po odmori.Ne bi sakal da ja povtoram istat greska pa ke odam docna leto.

Isto taka so koledz tuka zavrsuvam pocetok na juli taka da imam vreme da se spremam do Avgust.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 18:44

Da obavezno se gledame.

A do koga ke ostamuvas vo Italija?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 18:59

Epa togas menjam plan.Idam za Skopje vo Septemvri.

Ej nemoj da ti se dopadne mnogu tamu pa da mi ostanes.Togas ke treba da odam do Italija da te soberam.

Inaku vo Italija odis na odmor ili sluzbeno?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:13

K*rsot ti trae 5 meseci ili togas imas raspust pa ke sikoristis sansa da dojdes vo Skopje?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 20:20
Epa izurkaj se i za mene vo skopje. Jas utre imam ispit pa mozebi po ispitot i jas ke se raspolozam(zavisi od toa sto ke napravam).
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 20:23
Dogovoreno ama toa ke bide posle 17 h po vase.
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:07

ma kakva gla, batali to...

javi mu na tatkoti da mu recit na dedo mraz, i oooops...odma pomina glata, ama pobrzo dan zaminit na odmor dedo, nekako mu pomina sezonata

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:27
druk pat ko ke dojt merak kafe da mu dajs, so kakov merak ke ti davat pokloni...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:32
napi mi gi lekarstvata aaaaman......abe kaj najdov jas da zborvam
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:36

mene vaka skleroticna ne me prasvi...

btw, procita vo zdravo......cao

so si pomisli ti?

jas za tebe da recam dosadna.....NEVER

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 01:43
uzasno, izgubeno, depresivno
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 01:46

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

прв пат го гледам нашиот најсреќен член да биде вака нервозен.... нешто стварно не е во ред... Алекта, ја имаш мојата поддршка и ако можам да бидам од некаква помош, едноставно кажи...

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 01:47
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

прв пат го гледам нашиот најсреќен член да биде вака нервозен.... нешто стварно не е во ред... Алекта, ја имаш мојата поддршка и ако можам да бидам од некаква помош, едноставно кажи...

fala ghost....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5253545556 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.