IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
Автор
Порака
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:38
a tuka se pravat site demek ne ni e bite a vo zivo ne e taka ama ic голема%20насмевка
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:43
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

mislam deka denes mnogu im e biten osobeno na zenskite
da najdat ubavo masko i odma bi mu dale bez razmisluvanje намигнување

за мене тоа очигледно не важи.намигнување
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:09
mislam deka denes na zenskite mnogu pobitno im e da ima pari ,ubava kola,kuka stan posebno od negovite roditeli,taka da i ne se zadrzuvaat mnogu na izgledot,na nadvoresnosta,licno za mene mnogu pobiten mi e karakterot od izgledot,megutoa prvpat koga ke go vidis nekoj ili zapoznaesh mu ja gledash samo nadvoresnosta,no za kratko vreme se gleda negovata vnatreshna ubavina(neubavina).taka da i dvata faktora podednakvo igraat uloga
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:19
Ако е така тоа важи и за машките. Многу побитно им е девојката да е успешна и да зима добар кеш
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 09:20
Prvo sto zabelezuvame e negoviot nadvoreshen izgled,pa potoa ja gledame vnatresnata strana,spored mene nikogas ne sum gledala kolku e finansiski situiran,dali ima kola ili stan,dzabe e i kola i bogatstvo ako nema ni gram ljubov,razbiranje,o za zal ima i takvi na koi samo parite im se bitni ili gledaat da zaminat od Makedonija po sekoja cena,pa poslem slushame za godina dena se razvedile,kako i da e samo karakter i normalno da e ubav

Изменето од didi26 - 17.Ноември.2008 во 09:21
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 10:24
e sega didi,i karakter i da e ubav,nikogash recisi retko odat tie dve raboti zaedno,normalno da go ima shto se veli ,ama sepak karakterot e pobiten
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 10:30
Fizicki izgled e biten za da mi privleci vnimanie , posle sakam veseli vedri oci , osmeh so bisercina beli , raka mazesta i nakraj da ima svoe jas i srce siroko kako Kina.
Kesh e biten za da mozime da si dozvolime da imame harmonija i da pravime po nekoja ludorija za da imame spomeni koj go pravat sekojdnevieto izdrzlivo..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 14:14
mnogu ubavo kazano biolica
Кон врв
Ergele Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ergele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 14:18
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Fizicki izgled e biten za da mi privleci vnimanie , posle sakam veseli vedri oci , osmeh so bisercina beli , raka mazesta i nakraj da ima svoe jas i srce siroko kako Kina.
Kesh e biten za da mozime da si dozvolime da imame harmonija i da pravime po nekoja ludorija za da imame spomeni koj go pravat sekojdnevieto izdrzlivo..

Toj sum, od glava do peti... definitivno

Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 15:10
Originally posted by Ergele Ergele напиша:

Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Toj sum, od glava do peti... definitivno

Znajs kako vikat starite :) slika zamenuva iljada zborovi taka da ako sakas da ti veruvame se bara photoproof
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ergele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 15:15
nema problem
زورن
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ergele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 15:18
prakam sliki u slobdno vreme na dadeni email adresi.....

زورن
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 04:42
МА ИЧ НЕ Е БИТЕН БРЕ......ЗАТОА ПОСТОИ ПЕРНИЦАТ.ПРЕКУ ГЛАВА И ГОТОВО...РЕШЕН ПРОБЛЕМ
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 22:01
za dobar seks,fizickiot izgled e eden od presudnite i najbitnite faktori.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.