IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 16>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 19:52
а таман си реков има асален
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 20:28
Ne ima mnogu asalni... Samo ne mozes protiv prirodata na rabotite... mozes samo da odolees...
DeepBlue
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:31
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Originally posted by defma defma напиша:

Не би паднала под искушение, кога само и помислила на некој друг тоа значи дека треба промена.

Jas sekoj den po 2-3 pati pomisluvam... Pa ne mi treba promena... Si imam sovrsena za mene...
Svetot e poln so ubavi zeni, ako ne pomisluvam znaci deka nesto ne e vo red so mene... A dali bi izvrsil... e toa e veke prasanje na slab moral...beda...

Ziveeme vo svet na slab moral i beda src..... I stom e samo "prasanje" a ne e"odgovor" .....veruvam deka i ti bi izvrsil голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:37
кога се чуства во прашање логиката е порцулански кршлива
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:13
Originally posted by anakin anakin напиша:

голема%20насмевка

Toa vo prevod znaci gubenje na razumot.
Ne e pametno da frlis nekolku godisna uspesna vrska vo voda,zaradi toa sto momentalno srceto ti cuka za druga.
Retki se tie dolgogodisni vrski ili brakovi kade sto ne im zaigralo srceto za drug/druga.Ali koga ke vidat sto imat do sebe,i dali vredi taa licnost da se izgubi ili povredi i kolku li se vlozile vo taa vrska,bogami treba da si stavat prst na celo i da ne "ripaat".Zosto toa drugoto koj ke da go znae kakvo e.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:19
МА ТОА ШО ГО КАЖУВАШ Е ЛОГИЧКИ ПО ЛОГИЧКИ ЗДРАВЈЕ
НО КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ЧУСТВАТА
ЛОГИКАТА ОДЕ У ФИНУ МАТЕРИНУ

ЛЕСНО Е ДА СЕ ФИЛОЗОФИРА ОД ДРУГАТА СТРАНА НА РЕКАТА

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:23
Originally posted by lotus flower lotus flower напиша:

голема%20насмевка

Toa vo prevod znaci gubenje na razumot.
Ne e pametno da frlis nekolku godisna uspesna vrska vo voda,zaradi toa sto momentalno srceto ti cuka za druga.
Retki se tie dolgogodisni vrski ili brakovi kade sto ne im zaigralo srceto za drug/druga.Ali koga ke vidat sto imat do sebe,i dali vredi taa licnost da se izgubi ili povredi i kolku li se vlozile vo taa vrska,bogami treba da si stavat prst na celo i da ne "ripaat".Zosto toa drugoto koj ke da go znae kakvo e.

Erich Fried

Тоа е Нонсенс

вели Разумот

Тоа е што е,

вели Љубовта.

Тоа е Несреќа

вели Пресметливоста

не е ништо освен Болка

вели Стравот

Бесперспективно е,

вели Прегледноста

Тоа е што е,

вели Љубовта.

Смешно е,

вели Гордоста

Лекомислено е,

вели Предострожноста

Невозможно е,

вели Искуството

Тоа е што е,

вели Љубовта.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:33

МА ТОА ШО ГО КАЖУВАШ Е ЛОГИЧКИ ПО ЛОГИЧКИ ЗДРАВЈЕ
НО КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ЧУСТВАТА
ЛОГИКАТА ОДЕ У ФИНУ МАТЕРИНУ

ЛЕСНО Е ДА СЕ ФИЛОЗОФИРА ОД ДРУГАТА СТРАНА НА РЕКАТА

Jas sum daleku od tie sto gi potcenuvaat cuvstvata,no nemozam da go zgazam razumot.
A za uspesna vrska potrebni se cuvstva,ali i razum!!!!
Se soglasuvam so tebe deka e lesno da se filozofira od drugata strana na rekata i znam deka koga ke dojdat takvi momenti ne e lesno ali toa e realnosta.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:35

Лекомислено е,

вели Предострожноста

Невозможно е,

вели Искуството

Тоа е што е,

вели Љубовта.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:46

Лекомислено е,

вели Предострожноста

Невозможно е,

вели Искуството

Тоа е што е,

вели Љубовта.

Na pocetok ne postoi ljubov,toa e samo hemija i megusebno dopaganje.Ljubovta se raga pokasno.Tuka spaga grizata eden kon drug,pocituvanjeto,kompaktibilnosta itn..Znaci koga ke se zapoznaat vistinski so site mani i doblesti i koga ke se prifatat kako takvi,togas moze da zborime za ljubov.
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:51
мејби е така
а мејби и не е
љубовта е нешо огромно без многу точна дефиниција
има многу карактристики
величини
и своите херојства

Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 02:51

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 02:55

мејби е така
а мејби и не е
љубовта е нешо огромно без многу точна дефиниција
има многу карактристики
величини
и своите херојства

намигнување
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 09:15

Не сум знаела дека сме волку морална, верна чесна нација ................

никој овде на форумов не би паднал на наведеното искушение.............а прељуби имаме на секој чекор...........

.........како тоа..............
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 15:00
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Originally posted by defma defma напиша:

Не би паднала под искушение, кога само и помислила на некој друг тоа значи дека треба промена.
Jas sekoj den po 2-3 pati pomisluvam... Pa ne mi treba promena... Si imam sovrsena za mene... Svetot e poln so ubavi zeni, ako ne pomisluvam znaci deka nesto ne e vo red so mene... A dali bi izvrsil... e toa e veke prasanje na slab moral...beda...

Ziveeme vo svet na slab moral i beda src..... I stom e samo "prasanje" a ne e"odgovor" .....veruvam deka i ti bi izvrsil голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Mozebi, mozebi, Milady... Veke opisav edna moznost... Zavisi od samata "situacija"...
DeepBlue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.