|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 426427428429430 442> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok i jas imam rabota sega se citame,moze od vreme na vreme da prakam po nekoja poraka,ako ne vecer se citame
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidi pozdravena se citkame
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bibi te nema ,da ne setna i ti
|
|
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me
imam gosti kako ste vie? |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka da ti kazam sakav da stanam ,ama aj uste malku deka si ti,uste imas gosti?
Изменето од didi26 - 21.Ноември.2008 во 19:17 |
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega drugi ne sum jas sama nikogas
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
off,lele greotce,ok ako ne pokasno se citame,pozz gi site tamu,i gostite ne znam koj ti se dali gi znam?
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi znaes kako ne
nema koj ne poznavas ti |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oki pozdravce
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thenks isto i do tebe
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ,a sega cao odam
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok pozdrav i do tebe
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си ти Биби , колку уба песна ти написал се гледа дека те сака...
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Внеси реплика | страница <1 426427428429430 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |