IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 32>
Автор
Порака
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:21
ajde kaj kogo ke odime na GIBANICA?
Кон врв
laura Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:23
A tuka zborish za gibanici ccccc,stegni se,barem eden burek stegni vaka sabajlechki
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:25
MMMMMMMMMMMMM
toplicok....pa so jogurt......

Кон врв
laura Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:30
chetvrtina ili osminka?
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 13:51
osminka........

i ja znam da gotvam........i bavarski specialiteti.......
Кон врв
WORHOLL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 596
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 13:59
...I JA ZNAM....
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 08:46
Добро дојде Штрумфета
Ајде мила кажи си што умееш да готвиш???
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:10
Нате, за свирипиле ти требаат компири, малку варени и црвени чушки или пиперки, ги пржиш со многу малку зејтин, а после ги облеваш со жежок зејтин и тоа свири како пиле!
Ова ти го должам од поодамна!

Изменето од Dogi
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:19
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Нате, за свирипиле ти требаат компири, малку варени и црвени чушки или пиперки, ги пржиш со многу малку зејтин, а после ги облеваш со жежок зејтин и тоа свири како пиле!Ова ти го должам од поодамна!

Ти благодарам многу немав поима дека тоа така се вика иначе го правам ми се допага и таман сега дома ке го правам за вечер.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:27
...АБЕ ТОА Е ПИНЏУР...И ЛУКЧЕ СЕ СТАВА
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:28
ja ne znam skoooro nishto...

znam: shpageti, riblja corba i edna torta bez pecenje shto e
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:29
....ЧЕ СЕ НАУЧИШ...ИМА ВРЕМЕ..
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:32
Originally posted by WORHOLL WORHOLL напиша:

...АБЕ ТОА Е ПИНЏУР...И ЛУКЧЕ СЕ СТАВА

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Motivation is game in my hands
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 15:35

More kakva lutenica pravam!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.