|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 475> |
Автор | ||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo ma engiece, kako pogodi?...dobro misla...edinstven lepotan e tamu inace filmov se rabotat za edno dete cii roditeli se superheroi, i site deca so imet nekakvi moki odet na skolo vo SKY HIGH. arno ama detevo imat i majka i tatko so super moki, a to nemat nikakvi moki, i tamu vo skoloto pri edna tepacka so OGNENION mislam(togas snimkata me zafrkavase) ke mu se otkriet mokite i ke stanit naj heroj vo skoloto, pa ke se zaljubit vo edna tipka, a taja ti bila losa.....i na kraj ke pobedit bitno a toj so potpeticite? za so se rabotat? |
||
Точачиња.
|
||
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЗА ПОДПЕТИЦИ..И ТОА ЕПТЕН ВИСОКИ.....ХЕХЕХЕ
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потпетиците е Алмодовар....ако си гледал нешто од Алмодовар од прилика би знаел што е ова а ако не си гледал да ти го пофалам малку???? а инаку МУЗИКАТА од потпетици ГАРАНТ ама ГАРАНТ ја знаеш лалал лал аллалал лалал лалалаллалала -ТИ ТЕКНУВА |
||
Motivation is game in my hands
|
||
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДА,ДА ...СЕ СЕТИВ.......КАКО ОБЈАСНУВАШ,САМО МАЛКУ ТИ Е ЗАРИПНАТ ГЛАСОТ
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kingdom of heaven
Се работи за освојување на Ерусалим, одлични борби одлична приказна |
||
|
||
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ИЦЕ АГЕ....ПЕТКА Е...ЕДВАЈ ГО ЧЕКАМ ВТОРИОТ ДЕЛ...А АТИЛА ДА ГО ГЛЕДАТЕ...ДОБАР ИСТОРИСКИ....
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum gledala nisto od deckoto kako se vikase, a pesnata...da mi tekna |
||
Точачиња.
|
||
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ПЕДРО АЛМОДОВАР...ШПАНСКИ РЕДАТЕЉ.....ПОСТАР Е ФИЛМОТ...КУЛТЕН...А ДА ГО ГЛЕДАШ И МАДАГАСКАР.....
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a nekoj da mi preporacat horor film? |
||
Точачиња.
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaa da slusav deka madagaskar bil dobar, ke go zemam denes fala za preporakata |
||
Точачиња.
|
||
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЗЕМИ ГО И ПОЛАР ЕКСПРЕС,И ИЦЕ АГЕ......
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaa ova ice age e...so zanr?
|
||
Точачиња.
|
||
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОМПЈУТЕРСКА АНИМАЦИЈА....ДЕТСКИ ЦРТАН..МНННННННООООГУ Е ДОБАР...ИВАНА МИ ГО ПРЕДЛОЖИ..СИ ПРИЗНАВАМ....
|
||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PILA 1,2 |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |