|
Притаена Љубов |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
FireHeart
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Ноември.2008 во 20:43 |
Има девојка која ми се свидза па имам малку трема и незнам како да ја прашам дали и се допаѓам што е најлошото што може да се случи??? Хелп!!!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
корпа да ти даде,што друго.
прати неколку смс пораки и ќе видиш на што си,биди малку маж бе мајку му стара... ајде грабни телефонот и пишувај |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
FireHeart
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама знам за корпа ама ќе треба да ги трпам другарките нејзини да се зафркават до јули наму (учиме во исто одд)
П.С Фала на советот Изменето од FireHeart - 20.Ноември.2008 во 21:25 |
|
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj ke kazes deka si se zezal , reci koj na nea nema shansi da ja sakam
|
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ste bile li nekogash vljubeni vo nekogo i toj/taa nekoj/a nikogash ne doznal/a za toa?
Dokolku DA zoshto toa ostanalo sokrieno? Shto mislite moze li takvata ljubov da trae i kolku? I voopshto shto mislite za takvata ljubov? |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sum bila
Pricinata zaradi koja ne sum ja iskazala taa ljubov e zatoa sto licnosta bese veke vo vrska i toa so moja drugarka. Taa ljubov trae,cel zivot.Sekogas so posebni cuvstva sum ispolneta koga mislam na taa licnost i mislam deka e cista i iskrena i vecna,zatoa sto nemalo sto da ja rasipe,pa si ostanala isto tolku silna i cista kako i na pocetokot |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehh...aj da ne otvaram usta
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ....... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto vikate da otvoram?
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде отвори,секогаш недоискажана си на форумов.
сум имал Притаена љубов,се уште трае. може таа знае,ама сега е доцна,а може и таа го чувствува истото. Изменето од fiks - 06.Јануари.2009 во 20:53 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fiks ,kako bre nedoiskazana,sve si kazav jas....dobro skoro sve,ne bash sve
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така бе рената,ти не даде свој коментар или пак немаш искуство,може си помлада за такво нешто.
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha vo osnovno uciliste sekoja ljubov ja cuvav kako najstrasna tajna,t.e. jas mislev deka ja krijam,ama sekoj popameten mozese da sfati deka zlobniot namurten pogled,izbegnuvanjeto i neprijatelskoto odnesuvanje znacea vsusnost->
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |