|
Поздрав |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 59> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav ,..do site na koi im stalo do mojot pozdrav!,...a, na drugite,...pa,...na mene ushte,..pomalku!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрав брзи
те немаше некое време |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha,...a,ti ,..gedam ,..na sex-ot,...se vrtish,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Диди,која сега се надевам учи како и јас
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ОСАМЕНИ ДУШИЧКИ НА ФОРУМОТ
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до тебе Драга Моја, нека Господ ти дари здравје, среќа, љубов, исполнет живот, и се она друго што посакуваш и нека те отргне од моменталните маки, и веќе никогаш да не ти се повторат. Иако знам дека ова никогаш нема да го прочиташ, за тебе секогаш ќе има посебно место во моето срце, секогаш ќе ја имаме нашата песна.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до мојот ...........Принц.............................
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до сите драги луѓе кои ми значат премногу
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pozdraaaav...do site ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И од менееееееее...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гооооолем поздрав до најсреќниот татко на светот денеска и бакнеж за малечката принцеза...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до моето ангелче... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... pozdrav i prvo dobroutro do malata tatina i mamina princeza koja vcera mi go razubavi denot so nejzinoto doagjanje na svet...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па где сте бре људи... поздрав
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |