IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 74>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 12:54
се сложувам. и jас не зборувам за секоj/jа .среќа
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 15:00
По долгогодишна упорна и макотрпна потрага-конечно си ја најдов...и сега љубоморно си ја чувам...само за себе
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 22:13
Nikogas ne ja najdov, sekogas se trudev da bidam razlicen od nea смеење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 23:07
So srodna dusha
problemi do gusha
ista kako mene
nema da me slusha.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 12:32
....Alisa vo zemjata na cudata....!!!!
...ne sakam nekoj-a da se poistovetuva so mojata dusa!!!....eden i edinstven sum.....мафтање.....плазење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 15:01
Imam edna srodna dusa ama za zal uste ne e svesen za toa ...........kojznae mozda nekad ............ a mozda i nikad..........тагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 16:19
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

Imam edna srodna dusa ama za zal uste ne e svesen za toa ...........kojznae mozda nekad ............ a mozda i nikad..........тагатагатага

Си запозната со Платон?
Биди сигурна дека некогаш ке се соберат двете половини на целото.среќа
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:23
Ima......Da....Ke ja najdes i togas koga mislis deka se e vo red ke se najde nekoja budala koja ke se smeta za "mnogu pametna" i ke vi unisti se.....no...toa e zivotot...boli...taka znaeme deka sme zivi i znaeme kade da vnimavame ponatamu
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:29
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

Си запозната со Платон?
Биди сигурна дека некогаш ке се соберат двете половини на целото.среќа

po priroda sum pozitivna pa taka se nadevam od sesrceголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:40
не барам сродна душа него спротивна
но да знае што треба да се прави за да се заедно,,, спротивните
тогаш е тоа нај нај најголема%20насмевка

Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 01:41
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
traktorce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Brm Brmm

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 699
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај traktorce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:43
не треба ништо да прави спротивностите се привлекуваат сами од себе
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:44
Originally posted by traktorce traktorce напиша:

не треба ништо да прави спротивностите се привлекуваат сами од себе

се привлекуваат
но ако не се трудат ќе убијат еден друг

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
traktorce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Brm Brmm

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 699
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај traktorce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 01:46
ке се неутрализираат, значи ќе се втопат еден во друг ке станат како едно
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 08:58
Ако е сродна не значи дека сте исти.
Не за джабе се зборува за Платон. Две половини на едно цело. Jа знаете легендата?
Постоел човеков вид, имал во себе и машки и женски почеток / нарекували се андрогини/. Тие андрогини биле силни , паметни, красиви.
Боговите се исплашили и решили судбината на андрогините. Зевс ги разделил на два  дела - машки и женски. Станали слаби. И за да добиjат понов силата си требало да се барат. И тако во вечността. Секоj барал своjата изгубена половина. Кога се наjдат би биле по силни од Боговите.
Затоа лjубовта прави човека Бог. Само во неjа разоткрива вистинското си Jас.љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.