|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 74> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се сложувам. и jас не зборувам за секоj/jа .
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По долгогодишна упорна и макотрпна потрага-конечно си ја најдов...и сега љубоморно си ја чувам...само за себе
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne ja najdov, sekogas se trudev da bidam razlicen od nea
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So srodna dusha
problemi do gusha ista kako mene nema da me slusha. |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Alisa vo zemjata na cudata....!!!!
...ne sakam nekoj-a da se poistovetuva so mojata dusa!!!....eden i edinstven sum..........
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam edna srodna dusa ama za zal uste ne e svesen za toa ...........kojznae mozda nekad ............ a mozda i nikad..........
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си запозната со Платон? Биди сигурна дека некогаш ке се соберат двете половини на целото. |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima......Da....Ke ja najdes i togas koga mislis deka se e vo red ke se najde nekoja budala koja ke se smeta za "mnogu pametna" i ke vi unisti se.....no...toa e zivotot...boli...taka znaeme deka sme zivi i znaeme kade da vnimavame ponatamu
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po priroda sum pozitivna pa taka se nadevam od sesrce |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не барам сродна душа него спротивна
но да знае што треба да се прави за да се заедно,,, спротивните тогаш е тоа нај нај нај Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 01:41 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не треба ништо да прави спротивностите се привлекуваат сами од себе
|
||
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се привлекуваат но ако не се трудат ќе убијат еден друг |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке се неутрализираат, значи ќе се втопат еден во друг ке станат како едно
|
||
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е сродна не значи дека сте исти.
Не за джабе се зборува за Платон. Две половини на едно цело. Jа знаете легендата? Постоел човеков вид, имал во себе и машки и женски почеток / нарекували се андрогини/. Тие андрогини биле силни , паметни, красиви. Боговите се исплашили и решили судбината на андрогините. Зевс ги разделил на два дела - машки и женски. Станали слаби. И за да добиjат понов силата си требало да се барат. И тако во вечността. Секоj барал своjата изгубена половина. Кога се наjдат би биле по силни од Боговите. Затоа лjубовта прави човека Бог. Само во неjа разоткрива вистинското си Jас. |
||
Внеси реплика | страница <1 6364656667 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |