|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 592593594595596 2116> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
газемцето мамичке
како бе не си знаела мамо? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... shto e kazano...deka i ti si mi cushurina... aaaj site moi rodnini... ova kje bide mamamdvidi
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Visoki stikli i crni corapi se vrtis ako treba i po 100 pati
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da ve gushnam site naednash
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ne...jas moze snaa da ti bidam (P.S. ne znam kako e snaa na vlaski)
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da be...grupnjak li ke pravime |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... cekaj da ti kazam pred dzaki da mi lapne dnevnicata... anveastã
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anveastã
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cek sega da odam da obujam shtiklite... milo nepushace...vazi li ova so shtiklite i koga se sedi...
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alt + 0227
ã
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cushurina, stana po popularna od Valerija vo najdobrite nezjini denovi vo svojata kariera site ja sakame mamamd
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bibilo loso, namesto: zdravo, dobar den, ima li nekoj, cuk, cuk ....
pri prvo vklucuvanje da ja kazeme lozinkata: site ja sakame mamamd
mislam deka e dobar predlogov, dali se slozuvate?
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ke pocnam jas prv
sega ke se isklucam, pa pak ke se vklucam
|
|
s.r. Dzaki |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamamd site ve saka......lele teshko mene ako se resh*te seta ljubov da mi ja iskazete so doagjanje na rucek |
|
Внеси реплика | страница <1 592593594595596 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |