|
Ставете слика од.... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 573> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za takvo slatko mome kako tebe dve tri minuti maksium
|
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar kvalitet visoki ceni.Nema tuka nisto loso. eve kako sto gledam ima nadez i za mene joki dobro ke me sredi. |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So takov izgled i taa poza jas garantiram do utre ke go prodades. Ako sum vo pravo ke catis li nesto? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas se nacrtav |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade zabava tamu sum. Samo kazi sto pijalok ke nudis. Изменето од engie |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da odime na zestoko.Iako ne pijam alkohol za prodaden sporet ke pravam iskljucok.Sto vikas za Baileys. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baileys: a blend of Irish whiskey and cream flavored with coffee.
Uste koga bev vo makedonija mnogu mi se svigase ama me bese malku poveke skapicko da si kupam sise.Ovde e ista cenata ama so ovoj standard imas podobri sansi da go kupis nego doma. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rabotata sto tuka zivotot e mnogu skap.Ovde e mnogu skapo da kupus kuka t.e. nevozmozno (iskljucok ako si parajlija).Na edno soben stan cenata mu se dvizi okolu £300 000.00 pa zamisli ako sakas nesto pogolemo.Cel zivot ke treba da ja otplakas hipotekata. Isto kirijata i nokniot zivot se mnogu skapi.Eve skoro site moi drugari ili drugarki sto se studenti i rabotat imaat dovolno pari samo za kirija i studii i harana.A kade ostanatoto. Ako si ovde so mama i tato ili imas nekoj da se grizi za tebe t.e. dovolno e samo da ne treba da plakas kirija i smetki togas e mnogu polesno. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej parti vaka poveke.Ova vo pravo bese koga vikase deka si fotogenicna na mama i ubava na tato.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super izgledas.More znaes ti da se spremis dobro za na kapenje. Jessica Alba glumese vo filmot Fantastic 4. |
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaa strumfce, izvini ne sum vo tek so nastanive...ti si na likon?
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lepotica taa nasa, ustvari na ghost
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnooooogu lepi baba i dedo imas
|
|
Точачиња.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 573> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |