IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 533>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 18:51

Ako se sprema za kapenje ,sto cekas - oblekuvaj bekini,labelo na usta i odi na kapenje.

I jas gi citav negovite kometari predhodno i mi se dopadna.Imas sreka sto sum postara inaku ke imase konk*rencija.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:01

E neznam za tebe ama od nego sum.

Daj prati slika da te vidam.Vetuvam ke bidam iskrena.

Utre ke cekam da mi kazes kako si pominala.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:04
Uste nesto da dodadam Ghost na profil si ima staveno datum na raganje taka da znam deka sum postara.Na moj profil isto imam staveno datum na raganje taka da mozes i ti da proveris pa da mi kazes dali sum postara (sto veruvam deka sum).
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:06
Dobri vesti:vi go najdov moabetot  odi vo MISS U i ke vidis.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:11

Jas sum postara ama ne su stara.

Sto da vi pravam koga ste tolku maldi.

Inaki ti pak smeni slikicka.Jas mislam deka sega ne samo ghost tuku site ke dojdat da se kapat so tebe.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 19:33

Znam i jas koga sakav da ja smenam slikickata trebase da pazam na goleminata.

Ama ako mozes ti prati vaka preku replika.

Jas bolje da ne prakam zosto koj i da ja otvori ovaa strana nema da spie cela vecer.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 20:00

Izini stio me nemase drugarka mi se javi pa zaglaviv malku na telefon.Eve me pak nazad.

bdw te dodadov na mojot yahoo messenger.

Изменето од engie
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 20:16

ne na Yahoo te dodadov.Koga imas vreme slobodno prifati ja pokanata.

Nie plakame mesecno edna standardna cena.Toa e dobro zosto nema krevanje kosi koga ke dojde smetkata.

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:05

zdravoooooooo

pak ova dosadnava...

so da pram ne mozam da ziveam bez vas

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:25

abre budalce na mene mislev, jas dosadnava

kako mojs da pomislis takvo nesto

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 23:38
JAS MORAM DA ODAM AGAIN
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 00:14

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki pak si igras a !?lele na detevo ne mi idi pametot  ke zaglavis nekade pomeci sonot i javeto so ...

aman cuti, ne me plasi...

samo so sakav da recam zdravo moram da recam cao

CAOOOOOOOOS

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 02:18

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki sorry znam deka sum strasna ali toa mi e rabota :))lolll

ama ne znam kako e mozno ama sekogas ko kje si ti uklucena, moram da brzam ili da mi se spijat(kako so e vo momentov):)

i jas pak se pojaviv da sumam situacija, i pak sega si odam mi se spijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat aman najgolema spanka na planetava sum

caoooooooooooooooosssssssssssssssssssssss

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 02:24

dobro, dobro samo bez nervozi...

evo vetuvam ke bidam ovde, ama ne sum kriva ako zaspijam na tastatura i ako pocnam da tresam gluposti

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.