|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 417418419420421 442> |
Автор | |
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sumjam vo tebe
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni jas vo tebe
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj e Goldi da ne znaes?
zs taka zamina bez pozrav? eve za nego pozdrav od mene |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hihihihi sega ke dojde
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahaa
mnogu sakam so tebe da pisam ama da ima i drugi za da ... |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee,ama za zal nema
aj se citame pokasno pozz |
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs kade?
odis nekade i me ostavas ovde sama ook odam i jas pozdrav |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posedi ti ke mi dojde zamena
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhhaha
ook de ama ajde |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene li ova?
|
|
traktorce
Сениор Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od Goldi za mene
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 417418419420421 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |