|
ЗАЉУБИМ СЕ 5-6 ПУТА У РОКУ ОД ТРИ МИНУТА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
честото менување партнери е - незрелост или созревање? - исфрустрираност или откривање себе си? - аздисаност или современ начин на живеење? |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......koj znae kolku daleku od gradot ziveela ......greotica
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене: момето тек сега ке се развихри... кога веке е во брак например.
дава сигурност и сто по сто ке надокнади. а инаку почтеността не е поврзана со девствеността. |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никако не велам дека треба да ги поминеш сите мажи/жени на овој свет за да го/ја одбереш најдобриот/та, но...
треба да се запознаеш себе си! што сакаш ти да најдеш кај него/неа во спротивно - оставаш за твојот живот да одлучува случајноста |
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а инаку почтеността не е поврзана со девствеността. [/QUOTE] хахахаха....ма даааа.....поштена е само не многу софистициран израз за девица |
||
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со секој за да сфатиш што навистина ти одговара - но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа....
невина на 30 год. - а да не си правела таа операција за “враќање“ на хименот (знаеме дека денес и тоа е можно), па дошла овде, продава некому невиност?! |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е
себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи
дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со
секој за да сфатиш што навистина ти одговара <------- ova mi se dopagja, mozam da go kazam so poinakvi zborovi, ama tocno taka go mislam.
- но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа.... <-------ova e ok, ama jas ne sakam da imam vo moja blizina takov prijatel, znaes zosto???? zosto jas sakam SLOBODNI lugje!!! - rastereteni od predrasudi vrameni od nivnite babi |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas gi sakam babite
kazuvat ubavi prikaski i bajki osim taa MERPL daa nekazuje bajki nego fakja tova ubijcite koi sakale da onaduvat nevinite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па мислам дека никој не сака луѓе со предрасуди
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova izgleda denes ako si nevin si obelezan i nikoj ne te druzi
porano onie sto legnuvaa so site bea ne gi druzea cccccc kako se menuva vremeto i lugeto |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne onaduje nikoj ne druzi c c c c modern time |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Velat deka Dedo Boze gi isteral Adam i Eva od rajot zosto bile alcni, lesno nagovorlivi i beskarakterni
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ja nemaat site taa srekja da ostanat zasekogas so prviot vo koj se zaljubile,a ako ja cuvas nevinosta do brak postoi i opcija na 50god da se omazis...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E toa e karakter, ako treba i do 50 god da ne se dade
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |