![]() |
|
КАКО БЕШЕ ТЕКСТОТ - забавна емисија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Ноември.2008 во 15:49 |
ova neznam zasto se emituva treba da se zatvori zaedno so voditelot vucic
nepismen narod na sto se pali |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaa e mnogu losa kopija na hrvatskata emisija Ne zaboravi stihove...Uzasna kopija
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
pa vo makedonija osvem kopii postoi nesto drugo ili ne .....
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Многу лоша копија, од студиото па се натака. Ако не не бива што само се бламираме.
|
|
![]() |
|
toa e samo da se napravi nesto i da se popolni programata
taa emisija moze da se emituva na KRT ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Што да е.... толку да се немало своја идеја...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
вчера го гледав ова шоу,ми беше смешно во споредба со тоа на нова мислам дека се прикажуваше хрватското....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
lord ivan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
абе вучко мајчин,што се брукаш та и ти та и синот си го брукаш таков татица што има.ај бришка од телевизија
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe za nikade..do koga so vakvi mizerni kopii,duri ni kopija ne e od ona hrvatskoto,tuku tipicno kvazi sou na Dragan Vucic..a za natprevaruvacite so se prijavuvaat no comment!!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Оваа емисија не сум ја гледала....а на која ТВ и во кој
термин се емитува ???
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
подобро да не знаеш ... ама... Сител, сабота и недела од 17:00 |
|
![]() |
|
ako gledas ke se razocars mozes malce da zirnes |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Подобро да не гледаш. Жива срамота.
|
|
![]() |
|
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Pred nekoj den ja gledav i imase eden kandidat trebase da go dovrsi tekstot na pesnata Svirete ja zajdi zajdi.
Znaci pesnata odi vaka. Svirete ja zajdi zajdi tivko poleka mene mi e taa pesna gledam sudena casata e prepolna me zadusuva dusata e umorna _ __ ______,atoj znaete li sto kaza "kako kopriva" Изменето од la fille - 21.Ноември.2008 во 10:29 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |