![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 707708709710711 959> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...pagane moja
![]() ![]() ...jas se cuvstvuvam...nedefinirano ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
даj, те молам дефинираj се... еве сега... за тебе
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..pagane milo...ljubovta sama si doagja...zgrapcija...kafe drugar ti vari... ti samo ispij...drvca...vladata obezbedi...ti samo nasadi...
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ме дефинира на брзу... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() верувам ти. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...koj moze mene da mi odolee...
![]() |
|
![]() |
|
ма никоj... жива вистина
![]() |
|
![]() |
|
... sega navistina kje go umram onoj mojon... ova kopiram vo sto primeroka...
![]() |
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
denes sredno zalosno
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас сам изненаѓена и увреѓена
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Среќно уморна.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
...zaprepastena... eeeevaaaa... na mojata kejt...se gledaat na delo rezultatite od nokjnite dejanija...
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Prazno
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 707708709710711 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |