|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 717> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав позитивци... имајте убав ден, со убави мисли...
Мамамд, она anastasijooooo (akcentot na oooo)...
Си го имам дома името... секој ден си го подвикнувам најмалку стотина пати...
Благодарам за кафенцето...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден добри луѓеее На време за кафе сум дошла...а ти сваќе пази по кого развикуваш низ дома... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се секирај мори сваќе, не викам по снајката ти... туууу, ти одма се насекира....
По сестра и подвикнувам... она е дрндупката...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морам да те потсетувам од време на време...снајку да ми не дираш ... немој да ми тормозиш дете...љуби га мајка да не се натажи
Ај сега да ми љубнеш милу снајку,љуби је свекрвица |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аиииии... ќе ја љубнам на драга волја, кога ќе стане од спиење...
А морам и да подвикнувам сваќе чат-пат... како ќе ти ја дадам... после ќе кажеш невоспитано дете ми даде сваќата...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без гајле сваќе... станот нов за нив го купив... да не им ометам и зановетам
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех мори сваќе... од кај те најдов ваква... ко на лото да ми се падна...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Сваќе...па немој да си толко скромна...ваква сваќа ни на лото не се паѓа... Прашај ја мамче...она ќе потврди
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ќе ја прашам... к’д знам шо ќе ми каже...
Сега ќе дојде од негде... ќе не построи... во колона по двајца... и ќе не носи на прошетка...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...јас делот за денес го исполнив...прошетав,засадив дрвце,зачистив дворот...можеш сваќе ти по едно кафе благо да дадеш...за со кафето да си апнеме со мамамд
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одма сваќе... твоја желба - моја заповед...
Ова за освеж... ако не е арно, кажи, да замесам нешто друго...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и пресно кафенце... избери си какво сакаш... дури не дошла мамче...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Се изнамачи мори сваќе...Значи,како се погодивме...тешко дека други сваќи вака ќе се ујдисаат
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... muabetov ... eh teshko na svatovite...se zdruzija dve sfakji...
|
|
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |