|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 533> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haloooooo sekako deka sum tukaaaaa te cekam tebe |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kako sama be jas sum tuka da spoime glasovi i da vivnime se vo vozduh
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i to skros FREE trebit da cenet , ti dali znajs kolku se plakat sega za da ojs na mesecina? po 200 000 evra, a nie im nudime bez pari(za smetka na usite, sigurno nivnite tapancinja nema da go izdzat nasiot horski spoj) |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvojna dobivka so nas imet , kaj ke najdet takva ponuda?! abe strumfce samo za marketing studiranje si.... te bivat za privlekvenje vakvoooo.... turisti |
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ovde vo forumov sekoj si ima par za razgovor a jas sama.Daj neka nekoj pomozi i mi najde i mene par za moabet...pls...
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele ne me karaj.Ne mislev nisto loso. Ti vaka site li gi strois ili samo mene? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravosi so dobro drustvo nemozes da bides tazen. Ova za mene e relaksacija.Koga ke mi se zdosadi od anglicani ili britanci si se prikljucuvam na forumcevo i super si progam.Iskljucok koga nema nikoj online.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caaaaooooooo jas moram da vi recam od "nepoznati pricini" pozdraFcinja do najslatkite i najveselite forumdzivki: strumfce i engiece |
|
Точачиња.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da razlicni se. Anglicaneci se onie od Anglia a britanci se site drzavjani od UK (site sto imaat britanski pasos).Britanci se i skotlagani,Irci,Anglicani i Wels(sorry neznam na makedonski kako se vikaat). Jas isto ne gi znaev ovie raboti no tuka se nauciv.Ekspert stanav. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da donesam kofa da gi sobirame solzite. Se nadevam joki pak ke ni se vrati naskoro.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele....Pa sto ne mu dades ti nekoja lekcija.Isto si mozela da mu kazes da ne se plasi oti vo krajni slucaevi sekogas postoi vestacko disenje.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkako ja vidovme negovata slika i jas navivam za vestacko disenje.Obavezno da me obavestis za rezulatatot.Moze? |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi da ne mu se aresa mnogu, pa pocesto da se davi posle. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno na ghost crveni mu se usite. I samiot ne e svesen sto propusta vo momentov.Ti srunfeta gledaj da mu dades report za celava situacija. |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |