![]() |
|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Кој те учеше така дека крадам,од кој крадам,од грците и бугарите шо немат ништо,или си го крадам то што ми го украдоја мене а :)?
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
nemam vreme se gleda deka imas 12-13 godini idi spij pa utre koga ke stanes misli malku
i ke razbiras koj si cao |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Пази шмизла "Чао"......пази да не скршиш нок успут
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Абе ти и 20 пати да умриш и да се преродиш нема да разбериш кој си,ама зато јас ќе ти кажам.
Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 02:58 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Bravo barem znaes nesto ,,,,, zs ti kazav i na drugi teme cela glava ti e ispolnat so nas hehehhe Jas nema potreba da se rodam i da umiram pa da razbiram koj sum bidejki znam koj sum i od kaj sum i site me znaat a ti od 121 derzavi 121 mislenja za tebe imat 1234 ideji za tvoja derzava 231234 iminja na tvoja derzava covek bez identitet Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 02:57 |
||
![]() |
||
|
Ти бе гојдо не ни знајш шо пишиш поќе,не те ни разбирам,сите тие стотици на држави кои не признаваат под уставно име ни се обраќаат како РМ и само како такви.Има само неколку исклучоци во светот.И најважно во тие што не признаваат влегуваат 90% од светските сили.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Ноември.2008 во 02:17 |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ти бе уште си жив, после сите навреди шо ги кажа?!!!...
Која е таа “наша“ земја и ако не е твоја, шо мајка бараш тука, да навредуваш???
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
za mene ne postoi "nasha zemja" |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
nema zs nie ne se zamarame so vakvi raboti nie imame povazni raboti |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Имате, секако дека имате... поважни работи...
Што ќе се замарате со вакви дребулии, ќе си ги мачите мозочињата...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
i toa ne za zal ne si pogodil ne znam stvarno ovde nikoj ne informiran sto se slucuva uste nekoj den ke ima nekaov referendum... pa pa |
||
![]() |
||
|
Ќе видиме за референдумот, до кај ќе стигнете... здрави - живи... Пак ќе правиме муабет... А ако немаш што да кажеш за тужбата, не ја упропастувај и оваа тема...
|
||
![]() |
||
|
Знам јас многу добро што е поубаво за вас, ти ја разбрав мислата...
Ај не ја гнаси темата со илирида!
|
||
![]() |
||
BIB ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
.I SAMITE ZNAETE DEKA STE SAMO PIUNI ZA DA SE POSTIGNAT TRETI I CETVRTI CELI KOI VIE SEKAKO NE MOZETE DA GI VIDITE.A TOA E DA SE OTVORI VOJNA KOJA KE TRAE I KE TRAE A AMERIKANCITE I DRUGITE KE SI GO PRODAVAAT ORUZJETO I KE SE BOGATAT DODEKA VIE MISLITE DEKA VI POMAGAAT OD STO VE SAKAAT.
![]() Изменето од BIB - 19.Ноември.2008 во 09:49 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |