IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Црни прогнози за иднината на Балканот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црни прогнози за иднината на Балканот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 15>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:14
Црна иднина наговестува он за Балканот а?
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:34
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Абе незнам што наговестува он, али знам едно време наговестуваше и за Македонија дека е Јужна Србија..
Ја па што зборувам во минато време, тој и ден денес го наговестува тоа.

Изменето од Vladimir88 - 18.Ноември.2008 во 20:34
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:51
Затоа сега е на годишен одмор...платен...се умори од многу наговестувања па да разбистри и одмори памет...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 21:53
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Абе незнам што наговестува он, али знам едно време наговестуваше и за Македонија дека е Јужна Србија..
Ја па што зборувам во минато време, тој и ден денес го наговестува тоа.

Aee aj пошо сум човек со добро срце еве
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:20
Етничко чистење се почесто се јавува како опција.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:27

Да бе полека шиптарите не ги направи нивниот татко,туку Тито.Така да гулаби покажете малце почит кон вашиот кум

Se izvinuvam na site zosto gi napraviv ,ne sakav da izlezat takvi ama mi snema od materijalot
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:38
Originally posted by nelson nelson напиша:

Да бе полека шиптарите не ги направи нивниот татко,туку Тито.Така да гулаби покажете малце почит кон вашиот кум

Se izvinuvam na site zosto gi napraviv ,ne sakav da izlezat takvi ama mi snema od materijalot

Го имаш смешано материјалот со нешто радиоактивно.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:43
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Етничко чистење се почесто се јавува како опција.

Опција е ако имаш избор
А кој кого ќе ,,геноцидова,,прашањето е сега
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:56
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Originally posted by nelson nelson напиша:

Го имаш смешано материјалот со нешто радиоактивно.

- ne so kanal.....ja
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 00:38

e sine sine
kako si porasnal ne poznavas ni tato ni nisto

pa ne znaes deka tatko sum ti bre glupav
kako mozes da me pcues stavi go tito dojdi kaj mene
ke ti kupam bomboni :)

A da bio Ali,Hitler,Adem Jashari, samo uste nekolku godini pa da go rascisti ovoj balkan od najgrd narod Serbi
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:09
Ama siptarite znaat da pravat i karpallk
ne zaboravaj ZoranNaSlobodata

A ti serbinu

kazi kad posleden pad si pobedil :)
uste malku i belgrad ke ti ide

zs ti se gordes kad si ubil deca i stari luge ama
toa za mene e sramota i ne smeam da mu napravam na nieden narod
i ako srebrenica e za bosanci

TI go kazuvas kolku ste silni
vojnici protiv civili

dojdi vo Koshare kosovo ili vo vukovar

zs nisto ne kazuvas od tie bitki ?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:13
А за Ђаковица и овцарица ќутиш а? Или 20.000 од учк што ви ги потепавме ко муви? Па после земи монтирај ги и оп цивили испаднале? Тие приказни на запад кажувај ги овде непалат
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:18
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Ama siptarite znaat da pravat i karpallk
ne zaboravaj ZoranNaSlobodata

A ti serbinu

kazi kad posleden pad si pobedil :)
uste malku i belgrad ke ti ide

zs ti se gordes kad si ubil deca i stari luge ama
toa za mene e sramota i ne smeam da mu napravam na nieden narod
i ako srebrenica e za bosanci

TI go kazuvas kolku ste silni
vojnici protiv civili

dojdi vo Koshare kosovo ili vo vukovar

zs nisto ne kazuvas od tie bitki ?

Се гордееш со Карпалак...?!!!
КАКО НЕ ТИ Е СРАМ...и ти ќе ни збориш за соживот и напредок ќе бараш...Засрами се!!!
...со што само се гордееш...Чувај Боже...!!!
...уствари што воопшто се чудам...само тоа и знаеш, тоа е вашата гордост, убиства и терор од заседа...
...и да те потсетам сеуште чекам одговор на моите прашања или и ти чекаш да ти ги напишат па во меѓувреме пишуваш за гордостите на шиптарите...

Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:19
Originally posted by oon oon напиша:

Приштина - Една од земјите на „големата петорка“ што ја сочинуваат САД, Велика Британија, Франција, Германија и Турција нема ништо против поделбата на Косово, ако со тоа се согласуваат Приштина и Белград, пишува весникот „Зери“ , повикувајќи се на западноевропски дипломатски извори.

Како што дознава весникот, првите сигнали за недостаток од единство меѓу петте големи земји против поделбата на Косово на виделина излегоа последните недели.

-Владата на една од петте земји во последно време јасно укажува дека нема ништо против поделбата на Косово, како можност, доколку со тоа се согласат Приштина и Белград, пишува весникот.

За поделба на Косово е и Русија, иако таа официјално тој став се' уште не го изнела, но за тоа во два наврати пишуваше поранешниот руски премиер Евгениј Примаков. Истовремено „Зери“ укажува дека Борис Тадиќ, сега е посилен од кога било претходно и дека неговата моќ ќе има влијание во меѓународните кругови и кога станува збор за сега се' уште неофицијалната опција за поделба на Косово. (МИА)

ГОЛЕМАТА ПЕТОРКА НАЈ УБО Е ДА ДОНЕСУВА ОДЛУКА, ЗА ПОДЕЛБА НА КОСОВО.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,953 секунди.