|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 595596597598599 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... crnogorecot se zenel pa i kazuva pravila na zenata
... bio ja budan ..ne bio u 7:00 kafa da me ceka skuvana ...doshao ja ne doshao...u 15:00 rucak da me ceka na masi.. ...doshao ja ne doshao...u 18:00 vecera da me ceka... ... i Crnogorkata go islusha pa mu veli... ,,, budan ti ne budan ja u 6:00 mora da se e*** ...doshao ti ne doshao...ja u 14:00 mora da se e*** ... budan ti ne budan u 17:00 ja mora da se e*** ... e sega jas odam da spijam... dosla ja ne doshla... vo 19:00 kafe da me ceka... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види ја бе учителката... дојде... кажа виц... остави наредба... и ја снема...
Јас не ти варам кафенце... ќе те носам на готово... да те расонам после дремката... со лаф-муабет...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... znaesh shto ano= anastea, kolku li mi e milo imevo...dodusha jas vo sebe te vikam anastasija...baba mi mila taka se vikashe.... otvoram navamu i si se smeam...znam deka kje kazesh nekoj biser...ili ti ili ona tvoja svakja... ...i imash srekja shto se nudish da me nosish...imam samo 57 kg...aj drug pat razmisli... se ponudi..a zamisli me mene devedesetina kila...shto kje preish togash milo moe
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживајте во поздравот |
|
Љубов и само љубов
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ve pozdravuvam... i
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до вас позитивци...исполнете се со медитација |
|
Љубов и само љубов
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав позитивци...Уживајте во дождливиот ден...времето е идеално за евоцирање на старите спомени |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doobar deeeen pozitivci kako ste mi ...gledam Biba bila mnogu vredna ..kolku ubavo spremeno papapa..bravo ma Biba..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идам да ве видам... да ве гушнам...... и да проверам, дали учителката ни оставила нешто за домашно...
Значи, домашно немаме денеска... слободно може да си резонираме... во хоризонтала...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... daj te molam...ne sum luda da zastanam do ovoj i da meditiram... neli mislish deka ima i popametni raboti ...od molcenje... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...daduuuuush...
...anastasijooooo (akcentot na oooo) ...bibenceeeee ...mm...vaka kje ti se obrakjam ne zameraj ama mnogu ti e dolgo momirovski ...dak...aj da meditirame uz .. i ova za mene... |
|
Внеси реплика | страница <1 595596597598599 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |