|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 74> |
Автор | ||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Srodna dusa....sekako deka postojat srodni dusi.... no toa ne znaci deka srodnata dusa mora istovremeno i partner da ti bidet.... jas licno ne bi rekla deka srodnata dusa ednas vo zivotot se naoga... dusite/karakterot/covekot, se menuva isto kako i nie samite sto se menuvame vo tek na zivotot.... ako se menuvaat dvete osobini vo ist pravec, sekako deka toa "custvo" (ili "magija") dolgo ke trae.... ako ne, sekoj si odi po svojot pat.... srodnite dusi, kako sto si gi pronasol...t.e. brzo, neocekuvano, iznenadno (mada ne veruvam vo slucajnost) taka mozat i da "zaminat"... NO! Taa srodna dusa za sekogas ke si ima zafateno mesto vo srceto! Ke ostavi edna vrsta "beleg" vo dusata/zivotot
|
||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
srodna dusa....odvraten zbor!!!...samo iskompleksirani i traumatizirani licnosti jas baraat svojata "srodna dusa"...!skoro sekoja licnost e srodna ,samo treba zelba.... ljubov....
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
srodna dosa ne baras na nacinot.....izgubiv nesto, kade li e , pod krevet, ili nad nadkasnata.... srodnata dusa, je "pronajduvas" so iskrenost, zborovi i custva, ako edno od tie stvari ne e potpolno togas nikogas nema srodna dusa da najdes....
jas bi rekla toj sto ne veruva vo toa e traumatizirana licnost, sigurno ne tie sto veruvaat vo toa i sto go osekaat toa
|
||||
skromnosta. |
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nemoj da zaboravis za sto si platen vo ovaa firma!
za da bides mojot angel cuvar!!! Изменето од kejt-d-grejt - 13.Ноември.2008 во 09:55 |
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
си jа наjдов... и што од тоа ???
|
||||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
uzivaj vo toa i bidi srekna
|
||||
skromnosta. |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сродна душа не постои, сите сме различни колку и да сме еднакви, тоа е за самобендисани, но постои некој кој има разбирање, некој со кој што можеш да поделиш мислење, некој кој го сакаш, а може да е тотална спротивност од тебе
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сродна душа хммммм
ја барам се уште..... |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хмммм... не е толку едноставно. |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...onoj doma... toj po dolznost e srodna dusha...
...vie tuka... pa ve ima mnogu shto ste mi srodni dushi...mi odi muabetot... me raspolozuvate...a ako se razdelime ...ne moram da vi plakjam alimentacija... ... ni vie mene |
||||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pagane, zasto misli deka ne e ednostavno???
ako si ja pronasla srodnata dusa, ne znaci deka taa osoba "mora" da ti bide partner! Srodna dusa.... ne smee da se smeta za partnerska ljubov
|
||||
skromnosta. |
||||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
едноставно е дека сум я нашла. но не се едноставни односите. со сродната ми душа. П.С. другарот исто е партнер. Изменето од pagane - 19.Ноември.2008 во 12:31 |
||||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne sekoj drugar/drugarka ti e partner/partnerka
|
||||
skromnosta. |
||||
Внеси реплика | страница <1 6263646566 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |