IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
stefcodimitrievski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefcodimitrievski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 12:00
A malku e taa pod zakrila na vladata. Da ne bese be gospodine "Codebobo" ili koj i da si taa ke propadnese uste pred 10 godini. Da se ukine vednas! Ako mozam da gledam 2000 besplatni kanali na satelitska televizija, zosto moram da ja plakjam kobajagi nasata nacionalna televizija (demek drugite ne se nacionalni). Da se ukine!
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:38
prasanjevo ne e premnogu makedonsko,u nash stil.Nikoj ne se zaprasuva kako da se oprai MTV
Кон врв
marijauneva Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Август.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijauneva Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:47
Pot hitno da se ukine i mtv i pretplatata za nea .Pa ova e bruka i sramota narode .Katastrofa.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 00:50
колку ја сакав зимско рекреативната програма......еее од кога беше тоа.........сепак не заборавив дека го даваа ФЕРДИ,МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПРИКАЗНИ,СЕ ПЛАШИТЕ ЛИ ОД ТЕМНИНАТА? .....   

навистина тогаш имаше што да се гледа
Кон врв
bobi_93 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јули.2008
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobi_93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 23:23
Treba da ja zatvorat samo trosok i praj na drzavata
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 12:11
Дефинитивно...треба да ја затворат..нема ништо интересно
Кон врв
Foxy_lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2008
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Foxy_lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 13:20
Не е малку смешно воопшто прашањево?!Да се укине мртв?!
Смешки,каква држава е тоа без национална телевизија?!Јас би што поскоро да ја средат и да не пикаат кој ќе стигне и да ја оправат конечно програмата,а не да смислуваат причини зошто не може нешто да има на неа,а што може и мора да има.Културна програма...абе ајде,од 91 година некоја снимена емисија!
Никако да се укине,ама под хитно да се вработи млад и способен кадар да ја оправи,а тоа фосилите многу,многу да не се бунат и сите во пензија од прв до последен!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 18:50
Ne znam da li ja imate gledano satelitskata na mtv!
Uf, ne znam da li e smesno ili zalosno.Koga bev nadvor od makedonija site me prasuvaa da li na taa tv ima nesto ponovo od 20 god. i da li ima nesto drugo osven muzika i narodni prikaski
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
GRgirl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GRgirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 17:24
Pod itno! Nemaat nisto novo interesno e samo narodnite prikaski drugo nisto....
Кон врв
Nin4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nin4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 21:48
Originally posted by nelson nelson напиша:

Ne znam da li ja imate gledano satelitskata na mtv!
Uf, ne znam da li e smesno ili zalosno.Koga bev nadvor od makedonija site me prasuvaa da li na taa tv ima nesto ponovo od 20 god. i da li ima nesto drugo osven muzika i narodni prikaski

Pa normalno deka nema koga samo MRT i Crna Gora ja gledaat bez pari iselenicite. Za site drugi kanali plakaat. Kolku pari tolku muzika
Кон врв
zaljubena izgubena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 22:25
dali voopshto postoi osoba koja go svrtuva toj kanal?jas si ja namestiv na 98 pa ni sluchajno ne mi se svrtuva na nejze.neka ne ja ukinuvaat.posmeshno e da gledame kako propagja:)
Кон врв
Nin4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nin4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 01:34
Originally posted by zaljubena izgubena zaljubena izgubena напиша:

dali voopshto postoi osoba koja go svrtuva toj kanal?jas si ja namestiv na 98 pa ni sluchajno ne mi se svrtuva na nejze.neka ne ja ukinuvaat.posmeshno e da gledame kako propagja:)

Нека пропаѓа, ние сме научени да си рушиме се што е македонско. Не се секирај наскоро и тоа ќе го видиш. После Европското првенство во ракомет ќе и стават клуч и ќе ти се исполни желбата
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 14:27
Originally posted by zaljubena izgubena zaljubena izgubena напиша:

Јас ја гледам цело лето. (Немам прием од другите телевизии.)
Има многу добри емисии. Особено ме радува „Зборувајте Македонски“. Самите треба да избројат колку грешки прават тие за еден ден. Особено во „Доброутро Македонијо“ и „Ѕвон“. А нас не учат да не правиме грешки...
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Martina_3 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2008
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martina_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 14:42
MTV ne treba da se ukine treba da se donese mlad kadar i dravata malku od malku da smesa prsti a najdobroto nesto sto e na mtv se Sportski prenosi Sekoja cest za toa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.