|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Автор | ||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a tuka se pravat site demek ne ni e bite a vo zivo ne e taka ama ic
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене тоа очигледно не важи. |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka denes na zenskite mnogu pobitno im e da ima pari ,ubava kola,kuka stan posebno od negovite roditeli,taka da i ne se zadrzuvaat mnogu na izgledot,na nadvoresnosta,licno za mene mnogu pobiten mi e karakterot od izgledot,megutoa prvpat koga ke go vidis nekoj ili zapoznaesh mu ja gledash samo nadvoresnosta,no za kratko vreme se gleda negovata vnatreshna ubavina(neubavina).taka da i dvata faktora podednakvo igraat uloga
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е така тоа важи и за машките. Многу побитно им е девојката да е успешна и да зима добар кеш
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo sto zabelezuvame e negoviot nadvoreshen izgled,pa potoa ja gledame vnatresnata strana,spored mene nikogas ne sum gledala kolku e finansiski situiran,dali ima kola ili stan,dzabe e i kola i bogatstvo ako nema ni gram ljubov,razbiranje,o za zal ima i takvi na koi samo parite im se bitni ili gledaat da zaminat od Makedonija po sekoja cena,pa poslem slushame za godina dena se razvedile,kako i da e samo karakter i normalno da e ubav
Изменето од didi26 - 17.Ноември.2008 во 09:21 |
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega didi,i karakter i da e ubav,nikogash recisi retko odat tie dve raboti zaedno,normalno da go ima shto se veli ,ama sepak karakterot e pobiten
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fizicki izgled e biten za da mi privleci vnimanie , posle sakam veseli vedri oci , osmeh so bisercina beli , raka mazesta i nakraj da ima svoe jas i srce siroko kako Kina.
Kesh e biten za da mozime da si dozvolime da imame harmonija i da pravime po nekoja ludorija za da imame spomeni koj go pravat sekojdnevieto izdrzlivo.. |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu ubavo kazano biolica
|
||
|
||
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj sum, od glava do peti... definitivno |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znajs kako vikat starite :) slika zamenuva iljada zborovi taka da ako sakas da ti veruvame se bara photoproof |
||
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema problem
|
||
زورن
|
||
Ergele
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prakam sliki u slobdno vreme na dadeni email adresi.....
|
||
زورن
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МА ИЧ НЕ Е БИТЕН БРЕ......ЗАТОА ПОСТОИ ПЕРНИЦАТ.ПРЕКУ ГЛАВА И ГОТОВО...РЕШЕН ПРОБЛЕМ
|
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za dobar seks,fizickiot izgled e eden od presudnite i najbitnite faktori.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |