|
Има ли некој жив бе дечки? |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 113> |
Автор | ||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda egzibicionisti stanavme... |
||
DeepBlue
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈЕЕЕ
|
||
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trinity
pocetok sam sum opkruzen so nepoznati sliki zborovi lugje figuri nemam orientacija ne znam kade e dolu ne znam kade e gore kade sum zivot li e ova ili neshto drugo nepoznato novo vreme pocnuva da tece rastam razbiram cuvstvuvam naogam odgovori ova e zivot go ziveam doaga dobro doaga losho pagam no stanuvam odam samo napred se pojavuvash ti magepsan sum dozivuvam nedoziveano se budam od son go ziveam sonot ti si blisku no ne do mene te baram te nudam ti begash se vrakash se somnevash vo mene no sega si do mene sega sme dvajca sega sme zaedno imame se no fali neshto za da ne bideme dva dela za da bideme edno celo doaga i posledniot del sega sme trojstvo vo eden del ljubov e tretiot del go naogame toj del sega sme zaedno kako edno celo sostaveno od mene tebe ljubovta леле колку си ги сакам овие стихови,од срце ги пишував,а кога сум ги напишал да видам Испратена: 18.Јули.2008 во 13:37,леле колку време поминало а како да беше вчера,упм времево лета бе 500 на саат,мамичето негово..ај да не бидам вулгарен многу... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ЈАС ФИКС КОГА ЌЕ НАЛЕТАМ НА ВАКВИ УБАВИ СТИХОВИ СУМ БЕЗ КОМЕНТАР...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pocnavme da mrdame...oziveavme...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамичке
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...milo malo...rabotlivo...nepushac... onaa shto kje te zeme...laziceto vo med i padna....
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОЗДРАВЧЕ ОД МЕНЕ ... ЧАО ...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чао
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lepa protina kci
Jos sam bio sasvim mlad neke barske ptice sam lovio tad, kad je dosla da se kupa lepa protina kci Nije znala gde sam ja da je gledam krisom kroz trsku i sas, a preko reke noc je pala kao plast Mesec tinja nad vrbakom srebri nebo zvezda roj a kapi vode kao biseri koji blistaju svud po njoj O, srce ludo, ludi sni vec se moji drugovi momcili svi, a ja sam hteo samo jedno, lepu protinu kci е многу ја сакам песнава,абе ептен ми е убава |
||
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fiks ... е многу ја сакам песнава,абе ептен ми е убава
УБАВА Е ДА, А ДАЛИ СЕ НАОЃАШ ТИ ВО НЕА ПРАВДОЉУБЕЦ ... |
||
Внеси реплика | страница <1 6970717273 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |