|
Знаеш што... |
Внеси реплика | страница 123 63> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Ноември.2008 во 01:52 |
znaete sto.....
jas vecerva sum raspolozena za nespienje a nisto interesno nema |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е и мене не ми се спие,а нема нисто интересно...а и останав без цигари...страшно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vi ispeam edna pesna
so vikate |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да ...што ќе биде нека биде...убава песна за мали сати си одбрал
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehehe......aj na uvce, moze?
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i....znaes sto....znaes sto.....
ic ne mi se legnuvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта не е баналност
Ти украдов од насмевката песна. Изменето од anakin - 17.Ноември.2008 во 02:15 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, не си мирна.
Час ќе ми дозволиш да те видам, час се тргаш. Со сончевите зраци, немирна игра играш, Јас се смеам и силно мижуркам. |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Bvf-duylbvk
clapton & sting "it's probably me"Изменето од anakin - 17.Ноември.2008 во 02:14 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Am G
Ako tražiš nekoga Dm Nekoga za šetanje F Am Onda ja sam čovjek za tebe G Imam sedam milja duge Dm F Am Korake lake kao oblake G Ako tražiš nekoga Dm Nekoga za plakanje F Am Asus2 Onda ja sam rame za tebe REFREN: F Am Uzmi me to je sudbina G Ima žena koje zaključaju F C Srce poput dragog kamena F Am Uzmi me to je sudbina G Ima žena koje zaključaju F Am Srce poput dragog kamena Ako tražiš nekoga Nekoga za čuvanje Onda imam ruke za tebe I za tvoje vrelo čelo Dlanove, hej, meke kao jastuke Ako tražiš nekoga Nekoga za zauvijek Onda tvoj sam čovjek oduvijek |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ МИ СЕ ДОПАЃААТ СТИХОВИТЕ ... |
|
Внеси реплика | страница 123 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |