|
Животот и делото на св.Климент Охридски |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па тоа и ми беше зборот ама сега не ми текнува баш. И тоа ми беше за писмена во прва година средно, ама не ми падна таа тема, ми паднаа Панонските легенди. Изменето од macedon_alex - 16.Ноември.2008 во 21:31 |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сум видел и прочитал секакви будали во светот,од хрвати до антички босанци али ти богами си над сите овие |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уживай! Пак српски!? А упоран сам! |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Język staro-cerkiewno-słowiański (w polskich publikacjach pojawia się także zapisy: język s-c-s i język scs) - najstarszy literacki język słowiański, formujący się od połowy IX wieku i oparty głównie na słowiańskich gwarach Sołunia (dzisiejsze Saloniki). Najbliżej spokrewniony jest ze współczesnym językiem macedońskim,
jakkolwiek literackie postaci tych języków oparte są na innych dialektach, a nie na dialekcie sołuńskim, który poza s-c-s nie stał się podstawą żadnego języka literackiego. Изменето од anakin - 16.Ноември.2008 во 21:32 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ах википедија што ли и направи на младината ццццццц
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не цел, а цео! Заборавио си! |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
srbine
jas ova ne go pisuvav toa go pisuvat slovacite poljacite i cehite obrati im se na nivna adresa i vregjaj gi a ti zboruvaj srpski da te ceo svet bombarduje |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дали правиме разлика меѓу македонски диалект на словенскиот јазик (што се зборува во Македонија) и јазик на етнички Македонци? |
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уживай! Пак српски!? А упоран сам![/QUOTE] Иако мое мислење е дека треба малку да ти го дотераат умот со некоја казна поради тоа прееска, сепак гледам дека ниту тоа нема да помогне ( пак некое име ќе измислиш ). Уживај не е српски збор, туку МАКЕДОНСКИ!!!! Колку пати да ти повторам? А мислев дека си од Пиринска Македонија....сум се збунил нешто изгледа. |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Џабе бомбардира пак си гнетам прасетина и не ми можат ништо
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јебига човек сум и ја |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nema razlika toa kje go vidite koga kje se zavrsi p[revod od kamenot od rozeta na elekro fakultetot |
||||
|
||||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Język macedoński (słowiański) – należy do tzw. grupy bułgarsko-macedońskiej[1] (wschodniej) języków południowosłowiańskich. Nie należy go mylić z helleńskim językiem staromacedońskim używanym w starożytności.
До Анакин од неговиот линк |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
shaka jada ste te brkat ambasadori tek molat da se vratat shajka jada i mizerija i ne mi repliciraj |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |