IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Убава коса!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Убава коса!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
dream girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 16:00
Jas se farbam plava veke tri godini i super mi e. Nitu mi se mrsi kosata (ja mijam na 3-4 dena) nitu mi e izgorena, i si ima sjaj i gustina.
No ja kratam sekoj mesec so shto se obnovuva postojano, i pak mi e dolga do sredina grb.
Mislam deka zavisi od vlaknoto, kaj sekoj ne e isto... majka priroda jebi ga.

CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 16:15
Originally posted by Daki Daki напиша:

Originally posted by ^italina ^italina напиша:

Na maka sum i jas so kosava, ja satirav so tenki prameni so farba, za da ne se mrsi tolku ama nema efekt, moram preku sekoj den da ja mijam i skisnato mi e veke, aj sega leto, ama zimoska ladno a ja mijam preku eden den-

Imam slusnato sovet od frizerka za da ne ti se mrsi cesto kosata stavi na korenot, na suva kosa malku pudra bela vo prav(primer onaa bebeska pudra "Becutan")i posle odredena vakov tretman se namaluva mrsenjeto na kosata.Ne sum probala licno i ne znam dali e ispravno samo taka sum slusnala.

jas stavam pudra na kosata,i sega mi e super,ako porano ja miev po 3 pati vo nedela,sega ja mijam 1 ili 2 nedelno...pudrata e spasot za mrsnite kosi
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 16:16
нели ви се затестува косата од пудрото ?? збунетост јас некогаш ставам на шишките... ако не стигнам да ги измијам голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 16:18
pa ne bas Biserna...bas onaka mi dava volumen... ,zadovolna sum
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 16:22
мислам дека зависи и од косата... од типот на влакното голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 16:23
pa mozno e...da...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 09:39
Soodveten shampon i silikonski kapki,ednas nedelno koga se feniram..
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 13:46

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:07

Помладите можеби не ја знаат, но погорниве слики се на Брук Шилдс, таа има/ше најубава коса од познатите(според мене).
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 17:19
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

а ова твојата ли е.....марија??
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 13:33
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

а ова твојата ли е.....марија??

на Брук Шилдс,... пишува во постот над него,... намигнување

иначе,... јас конечно си ја скратив косата, а со тоа и врвчињата, кои личеа на се освен на косаизнервираност...

сега ми малце над раменици,... и стварно ми е супер вака... којзнае од кога сум немала волку кратка коса голема%20насмевка
Кон врв
Foxy_lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2008
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Foxy_lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:11
Косата која многу се мрси,многу и паѓа.Фитовал врши работа.
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 21:32
More se sum probala, od blagi bebeski samponi do posebno formulirani za mrsna kosa, i pak nema efekt, pak mi se mrsi nenormalno, pak ja mijam na sekoi 2 dena, a sega kako sto vremeto stanuva se postudeno ne znam sto ke napravam! A da prasam, koj ima licno iskustvo so samponot "eugene eperma" za masna kosa ili "revlon" isto taka za masna kosa? A koj znae isto taka od kade se nabavuvaat ovie samponi?
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 22:44
utre se sisam
edvaj cekam premnogu mi e dolga kosata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.