IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс во темница ,светло или ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс во темница ,светло или ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Прашање: дали ви смета вишокот фотони?
Одговор Гласови Статистика
2 [3,33%]
4 [6,67%]
41 [68,33%]
12 [20,00%]
1 [1,67%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Секс во темница ,светло или ???
    Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:05
барав ваква тема ни подфорумов секс,но не најдов.
повелете изјаснетесе почитувани членови на форумов.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:07
јас лично сакам да има придушена светлина.
сакам да ја гледам партнерката за целото траење на сексот
темницата ги крие чувствата,може да се изглуми оргазмот.
во темница сите жени се исти,и затоа сакам со таа што имам секс да можам да ја визуелизирам.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:11
O, pocituvan "postar" clen na forumov...bidejki tolku kultuno ne pokanuvate...

Zavisi od situacijata, posto taa "ebe"... Inaku, pri normalni uslovi sekako nesto poromanticno, no nikako epten romanticno... sto ke mu dojde - so prigusena svetlina...    
DeepBlue
Кон врв
matrixgirll Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај matrixgirll Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:15
ne sakam da e temnica...sakam da go gledam partnerot i ne samo teloto tuku i ocite...ama nemaora da e i mnogu svetlo,znaci priguseno moze.....inaku sum romanticna dusa...sakam sveki...polna kada voda.... ....moze i samo od sveki da e svetloto
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:21
Јас сакам со пригушена светлина, најубаво ми е така, затоа што сакам да го гледам партнерот, тоа ми е многу важно, а особено кога се гледаме очи в очи, нешто што мене многу ме пали - како било, црна темница не доаѓа во предвид, ниту пак јако светло....
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:22
на светло... сакам се да гледам.
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 18:23
mmmm... i jas sakam da gledam... i da me gledaat... osobeno za vreme na oralen mmmm
DeepBlue
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 22:46
halogenki da lska sakam cela da ja vidam ubavoплазењеголема%20насмевка
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 23:17
секс со придушена светлина
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 01:54
Seks so priguseni svetla toa e najdobrata kombinacija, ke ja gledas ama i ke bide malce temno
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 02:11
ЗАВИСИ КОГА КАКО СУМ РАСПОЛОЖЕНА
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 08:56
so prigusheno svetlo,mikako totalna temnica,slabo zarenje na lampata,moze sveki ili svetlost od oginot vo kaminot,taka e porpomanticno se budat poveke cuvstvata......
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 11:54
ne mislam na svetlinata vo tie momenti
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 12:05
zatoa mazot go izmislil prekidacot.......od respekt kon ruznite
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.