|
Животот и делото на св.Климент Охридски |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | ||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еее само да крадете туѓа земја цццццц |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
У Бугарија гледам и сега нема нормални луѓе освен некои исклучоци |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе старата финта ако не си за бугарија одма си србоман |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене ме боли уво, јас знам кој сум и што сум не ми треба еден пациент од клиниката на Каракачанов да ми кажува кој сум и што сум...... Има и исклучоци кои се за пофалба, но повеќето членуваат на клиниката на Каракачанов. |
||||
ичиргу-боил
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Я ми кажете, как може да имате Светец при положение, че нямата и не сте имали църква, която да го провъзгласи за такъв? пс. Каракачанов хич не ми е симпатичен бе, а стига Изменето од ичиргу-боил - 16.Ноември.2008 во 18:10 |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе гледам, че клиниката на Стоян Новакович вече 116 години добре работи! Квалитетно |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас не те посочив директно тебе за Каракачанов, но кој си ја има мувата на капата.....
И како тоа ние сме немале и не сме ни имале црква, јас денес каде одам во црква да запалам свеќа, сигурно дека не влегувам во бугарска црква, туку во Македонска. |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знаеш одлично, че МПЦ не е канонично призната! А това е заштото вашите сърби мислят за вас като за Южна Сърбия! И това го знаеш одлично! |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас реков, како што ти си никој и ништо така и Бугарската Црква е никој и ништо Македонската Православна Црква и ден денес си функционира совршено и без поддршката од Бугарија, Русија, Србија, или Грција. |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бугарската църква съществува от 1100 години. И това е независимо от мисленето на приматите!
|
||||
ичиргу-боил
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не изменяй темата! Ние знаеме, че МПЦ си съществува без да е призната от нито една друга църква, което подлага под съмнение предишното й съществуване. Сега ми отговори как имате светец, като църквата не ви е призната, и не е съществувала преди? |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зар небеше тоа изгубено чедо на блгарија по кое што плаче она? |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бугарската църква съществува от 1100 години. И това е независимо от мисленето на приматите!
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Супер за БПЦ, и нека постои уште 1100 години, ако нека го шири христијанството....... ние Македонците сепак не сме за уништување на Цркви, за разлика од некои видови кои се сеуште во фазата ХОМО сапиенс. |
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |