IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
Автор
Порака
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Статус: Офлајн
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 20:31
Секоја девојка најпрвин привлекува со својата лепота надворешна тоа е магнетот а потоа задржува со внатрешната лепота е сега зависи и од мажот и што тој преферира и на што дава предимство намигнување
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 21:24
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

edna kola ja birame po ubavinata na nejzinata karoserija ili po zvukot na motorot,aaa?црвенеењенамигнување

...ОВА Е ИНТЕРЕСНО.КАЈ НАС,КОЛИТЕ ГИ БИРАМЕ ПО ГОДИШТЕ(ПОМЛАДА),СО УБАВА КАРОСЕРИЈА(ИЗГЛЕД),А ЗА МОТОР(ПАМЕТ,СИЛА),РЕТКО КОЈ ГЛЕДА....МОТОРОТ Е НАЈЕФТИНА СТАВКА ВО ЦЕЛАТА МАТЕМАТИКА.Е,СЕГА ПО ЗАКОНОТ ТРЕБА ДА Е EURO 4,ШТО ЗНАЧИ МОДЕРНА,ЕВРОПСКА!...КОНЗЕРВАТИВНИТЕ,ЗА НИВ НЕМА РЕГИСТРАЦИЈА.НИВ НИКОЈ НЕ ГИ САКА.СО ТИЕ ВО УРБАНИТЕ НАСЕЛБИ НЕ СМЕЕШ ДА СЕ ШЕТАШ..ЌЕ ТЕ ПРИМЕТАТ!!!АКО НАПРАВИШ ФАЛЦ ДОКУМЕНТИ,МОЖЕШ И ТАА ДА СИ ЈА РЕГИСТРИРАШ И НОРМАЛНО ВОЗИШ(ЛЕГНЕШ) КАКО ДА Е ОД ЕВРОПА...НО ВО УРБАНИТЕ СРЕДИНИ ПОВТОРНО ВНИМАТЕЛНО,МОЖАТ ДА ЈА ПРЕПОЗНААТ...!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 00:29

Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

edna kola ja birame po ubavinata na nejzinata karoserija ili po zvukot na motorot,aaa?црвенеењенамигнување

Така е ја бираме по убавина на каросерија, боја, амбалажа, нашминкана ли е,  ама гледаме и колку километража има поминато !!!

Изменето од којсумјас - 06.Март.2008 во 00:31
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 13:08
.................kilometrazata i ne e tolku bitna rabota........(koga se raboti za zena)..........toa moze da se balansira............ako znae i umee намигнување
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:12
Mene mi e biten izgledot i toa mnogu!!!!!
Znaci bitno mene da mi se svigja. Ali mnogumina mi rekle deka imam los vkus.
Znaci ima spas i za ruznite, neka ne se sekiraat
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 20:51
mnogu biten,mozam da kazam deka i izgledot mi e najbiten...
dobro sega ako e nekoj mnogu glup ni izgled ne bi mu pomognalo...no sepak najmnogu izgledot mi igra uloga
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:08
Originally posted by bibce bibce напиша:

.................kilometrazata i ne e tolku bitna rabota........(koga se raboti za zena)..........toa moze da se balansira............ako znae i umee намигнување

а што прајме ако е многу возена
каросерија рѓосана
гуми излижани
осовини катастрофа
зглобови крцкаат

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:14
Originally posted by fiks fiks напиша:

каросерија рѓосана

ќе ја премачкаме,

гуми излижани

нови гуми...

осовини катастрофа
зглобови крцкаат

ќе се подмачка...
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:16
Na sekoj ne mu e biten izgledot nekoj si bara i karakter !
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:27
за маживе: ако е бил долго време на "суво" не ке многу да избира. не барат други причини , едино  сексот, физичкото задоволуване.
за жениве: ако и да е била на " суво" ако нема изглед ке бара друга причина да биде со некоj. жената секогаш има причина за да даде од себе си. што и да било.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:32
за секс треба само две нешта кои се различни за двата пола.

1.на машко за секс му треба само МЕСТО!
2.на женско за секс му треба ПРИЧИНА!
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:33
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

каросерија рѓосана

ќе ја премачкаме,

гуми излижани

нови гуми...

осовини катастрофа
зглобови крцкаат

ќе се подмачка...

ме зезаш сега мило
неколку жолти ракии.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:37
Aj ke povtoram deka sekoe prijatelstvo e seksualen impuls so prepreka голема%20насмевка
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 16:37
mislam deka denes mnogu im e biten osobeno na zenskite
da najdat ubavo masko i odma bi mu dale bez razmisluvanje намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.