|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Автор | |
Hasan ibn al sabah
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sakas nekoja
|
|
One Million
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e logicno da postoi edna "vistinska ljubov" za eden covek,koga vo istiot moment postojat x-potencijalni "vistinski ljubovi.Znaci od kaj znaes deka bas taa so ja imas e vistinskata.Ama pak ke recam vistinska ljubov ne postoi,toa e samo pregolem epitet so go davame samite,valjda zatoa sto taka ni odgovara!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas narednata treta ispagala tri pati podobra
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboda.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
такоџе |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
be ne sum ja imala i neznam..
ama ako go slusam BALASEVIC mislam deka e vo pravo.. sto pee: sve prave su ljubavi tuzne |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neuslovnata.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога и кога ми е убаво и кога сум тажна помислувам на него, кога со еден збор може за миг да ми поминат сите грижи, кога со еден бакнеж ме прави смирена,кога го нема цел ден сум загрижена, а не љубоморна.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што е вистинска љубов?-еве еден глупав пример.
станувам наутро од спиење,ја бакнувам женами во уста,а устата и смрди од предходната вечер како маче да и пцовисало во неа,ама јас ја бакнувам како да и мириса устата на праска....и одам во WC да се олеснам од проливот што ми се спрема,тамо одам и газот ми прави експлозија,внатре смрди ко во септичка јама...во меѓувреме женами касни за на работа,набрзина се спремала и влегува во WC и ме гледа како седам на шоља со поглед како пес ко ќе го забркаат на серење,внатре смрди ненормално,но таа се чешла набрзина и пред одење иде кај мене и почнува да ме опсипува со бакнежи,јас сум на девето небо и наеднаш пуштам експлозија со звуци некои чудни кои шољата ги појачува како појачало,внатре се трешти од лајната мои,а за цело тоа време мојата животна љубов ме опсипува со бакнежи.... еве ова е вистинска љубов... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga samo eden pogled od nego vo tebe predizvika vo srceto da te stega,vo stomakot nesto da ti se prevrtva,da ti zatreperi teloto i so seta vozbuda go slusas samo kako toj da e na svetot mislam deka togas si osetil prava ljubov
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |