![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volneni corapi pomagale kako zastita od nastinki so vekovi nanazad i komitite bile so takvi corapi i vletuvale vo ognometi so losiot asker
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
EEEEEEEEE koga veke ne mi e gajle....izbrisani se site ligusi i kraj....neka se ligavat kolku sakaat...da dade gospod da se udavat vo solzite sopstveni
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Humano bi bilo da gi zabrises...so koristena wc hartija
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
Kupuvam baraban na malo dete za rodenden
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga si so voda do kolena vekje ne ti e gajle i so uzivanje slapkas vo najgolemite virovi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Кога веќе не ти е гајле........немаш грижа на совест..... Кога веќе не ти е гајле........си уживкаш....... Кога веќе не ти е гајле........имаш внатрешен мир...... Кога веќе не ти е гајле........убаво ти е сам со себе.... |
|
![]() |
|
Stanuvas nevidliv i ne ti e gajle sto nikoj ne te bara
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se cuvstvuvas prazno,neispolneto i ti nedostiga nesto za sto ke se grizis i ke ti gi obzema mislite.
|
|
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Да не ти е гајле во превод значи ДА НЕМАШ ГАЈЛЕ, ГРИЖИ, ПРОБЛЕМИ.............. ........вака јас го сфаќам поимов......... |
|
![]() |
|
Ne mi e gajle duri koga ke svatam deka na nikogo ne mu e gajle za mene
|
|
![]() |
|
Im zvonam vo 5 sabajle na telefon i gi kanam na rodenden.
|
|
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
не ми е гајле кога ги гледам овие листови на масата што веќе со недели не треба да стојат тука
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
....ti olesnuva.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |