IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли нешто од кое сте зависни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли нешто од кое сте зависни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 31>
Автор
Порака
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Статус: Офлајн
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2006 во 13:03
KOLATA CIGARITE I PC

mnjkl
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 19:04
mislam deka sum zavisen od muzika i od kecap.mislam deka nemam pominato nitu eden den od koga gi zapoznav ovie raboti bez nivno konsumiranje
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 15:10
у овој момент зависен од кафенцето
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 03:18

zavisna sum od.....od nisto ne sum zavisna

jas sum nezavisna devojka(devojce)

Точачиња.
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 03:20
Originally posted by joki joki напиша:

zavisna sum od.....od nisto ne sum zavisna

jas sum nezavisna devojka(devojce)

jokiii zlatno legvi, posoooo pocvis da me zabrinjavas

auuu da be , najdov od so sum zavisna.....od spienje

Точачиња.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 02:14
епа ко така ајт ничкум у кревет и не бамбури многу многу тука  П.С. знам дека кога ќе станеш од спиење ќе ми кажеш еххх Гхост јас се изнаспав, затоа еве јас кажувам за те*е да не се мачиш по сабаљечки ти
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 15:57

zavisna sum od site sliki na mojot kompjuter.....ne mozam bez da proanaliziram nekolku.....po milioniti pat....

zavisna sum od mirizlivi stapcinja

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 02:01

se cuvstvuvam....UZASNO

denes samo sabajlevo iii posle toa malku pokasno izedov dve cokoladi a toa za mene e malku.....

se cuvstvuvam....GADNO....ne mozam da spijam nemam sila za nisto, ne mozam ubavo da goltam......MI TREBA COKOLADO!!!!!!!!!!!!!   

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 17:31
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

se cuvstvuvam....UZASNO

denes samo sabajlevo iii posle toa malku pokasno izedov dve cokoladi a toa za mene e malku.....

se cuvstvuvam....GADNO....ne mozam da spijam nemam sila za nisto, ne mozam ubavo da goltam......MI TREBA COKOLADO!!!!!!!!!!!!!   

те*е ти требит помош од стручно лице

Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 17:48
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

se cuvstvuvam....UZASNO

те*е ти требит помош од стручно лице

HA HA HA

NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:08
ti trebit
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:17
NE MI TREBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:19
sto ne ti treba COKOLADO?
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:26
јас сум зависна од паѓање до дното и потоа издигнување до небото.....немам средина
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.