![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 121> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
супер другарака, што ќе ми биде кума
![]() ![]() Изменето од Sunny - 15.Ноември.2008 во 21:57 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
super drugarka, samo ja zamoluvam da ne se kara so gold i moze kuma da bidam
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ВЉУБЕНО ДЕВОЈЧЕ ...
МЛАДО ... МИСЛАМ УЧЕНИЧКА Е ![]() ДОСЕТЛИВА .... ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
umna vo komentarite,samo tolku mozam da kazam,ako e taka i po priroda sekoja cest
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
umerena vo mislite
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ПАМЕТНА МИСЛАМ, СО ДОСТА ЗНАЕЊЕ...
МАЛКУ ПИШУВА, А МНОГУ КАЖУВА ... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
samo koj moze seto toa da go razbere
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Месечарка.....жими к*ров.....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
е овај е најфаца на форумов
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
U koj smisol be?
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
у позитивен се разбира,шала на страна
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Abe jas sum grd...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |